• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyunu Boşa Harcama

offffff baya su harcıyomuşuz en cokta duşta cok kalıyodum ben ama bu suszluk olayı cıkınca baya ailecek kısıtlı kullanıyoruz yanı dıkkat edıyoruz lütfen arkadaşlar hepimiz dikkat edelim yoksa çöle dönüşcez

sağol canım paylaşımın için bu konuda hepimiz duyarlı olmalıyız...

Bugün şişli ve çevresinde kesildi bileeeee senağlama ama 22.00 de gelecekmiş :çok üzgünüm:

canım çok sağol ben dikkat ederim zaten aman kıslar bu dünya çocuklarımıza miras bunu unutmayalım

SU TESTINDENN 907 Cikti Yaff Bu Ne Demek Oluyooo Annamadim
Beni Aydinlatirsan Cok Memnun Oluruummm..

Bugün şişli ve çevresinde kesildi bileeeee senağlama ama 22.00 de gelecekmiş :çok üzgünüm:

Birşey değil kızlar,üstüme düşeni yaptım sadece.Hepimiz zaten dikkat ediyoruz ayrıca bir bardak suyu bile boşa dökme lüksümüzün kalmadığı bir zamana geldik.Dün işyerinde taksim'de kesilmişti sular,öğrendik çeliktepe'de ve şişli'de de kesilmiş.Eve dün gece geç geldim bir baktım su yok biz de .Kaldık terli terli.sabaha karşı 1'de geldi sular,tabi ben banyo yapamadan yattım.

bizim orada herkes halı yıkıo.ne garip insanlar var.bas bas bağırılıyo su yok die.ama anlayanaaaaaaaa....

915 çıktı iyimidir acaba bilmemki.ben aslında epeydir dikkat ediyorum.herkeste dikkat etsin lütfenyerimseniben

bende oğullarıma dikkatli kullanmalarını sürekli söylüyorum onlarda bi çok çözüm bulmuşlar kendilerince ama en çok hoşuma gideni sizinle paylaşmak istiyorum tezgahın üzerine büyükçe bi plastik kab koydum oğullarım suyu içipde bardakda kalan suları onun içinde biriktiriyorlar bi de gelen misafirlerede su içerseniz sakın suyu lavaboya dökmeyin diye sıkı sıkı tembihliyorlar . Sonra biz bu biriktirdiğimiz suları çiçek sulamada balkon yıkamada wc yıkamada kullanıyoruz bi deneyin meğer ne kadar çok su harcıyormuşuz göreceksiniz .eeeee atatlar hiç bi sözü boşa söylememişler DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR diye

Arkadaşım sana bütün kalbimle katılıyorum.Damlaya damlaya göl olur.ben en çok kime kızıyorum biliyor musunuz?Sularımızın azaldığını bas bas bağırarak söyledikleri halde, gizli saklı banyolarda halı yün yıkayanlara. Acaba saklı yıkadıkları zaman suyu kullanmamış mı oluyorlar?bu su bize çocuklarımızın torunlarımızın emaneti.Lütfen onların hakkını da kullanmayalım.onlar bize hesap soracaklardır.BİZİ NEDEN SUSUZ BIRAKTINIZ? dediklerinde ne cevap vereceğinizi düşünüp ona göre suyunuzu harcayın kızlar.

gerçekten güzel bir site çok güzel açıklamış herşeyi...paylaşım için tşkler

kızım benı ıskıye şikayet edecekmiş..barajları ben bıtırıyomusum..) ona kalsa temizlik bıle yapmıycaz..işin şakası cidden herkes üztune düşenı yapmalı zira özellikle yazın kokulu kokulu gezeceğiz:)

Back