• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suyu azalanlar acil lütfen

elifsyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
340
377
53
Hanımlar merhaba. Geçen hafta detaylıya gittiğimde bebeğim çok şükür iyiydi ama doktor suyu az dedi. Amniyotik sıvı indeksi 9.3 cmdi. Kendi doktoruma sonuç gösterdiğimde 7-18 cm arası normaldir dedi. Detaylı bakan prof aspirin başla önlem olarak dedi bende başladım. Bu durumu yaşayan var mı?

Su azalması yaşamadım ama havuc suyu önerirler ann ekranında suyu dengelemek için aklınızda bulunsun.

Hanımlar merhaba. Geçen hafta detaylıya gittiğimde bebeğim çok şükür iyiydi ama doktor suyu az dedi. Amniyotik sıvı indeksi 9.3 cmdi. Kendi doktoruma sonuç gösterdiğimde 7-18 cm arası normaldir dedi. Detaylı bakan prof aspirin başla önlem olarak dedi bende başladım. Bu durumu yaşayan var mı?
Öncelikle geçmiş olsun 12. Haftada yoğun kanamayla birlikte suyum geldi takip edicez eğer azalırsa bebeği alıcaz dediler kabus gibiydi. O günden itibaren öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 kere havuç suyu içtim öğlenlerinde armut yedim yada suyunu sıkıp içtim 4 gün sonra gittiğimde bebeğin suyu gayet iyi dediler ve şuan 15. Haftadayım su arttığı için havuç suyunu kestim mucize gibi gerçekten havuç suyunu muhakkak için derim allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza işh

Benim azalmisti 36. Haftamda sonra daimi olarak nstye girdim kontrol amacli. 38. Haftamada dogum yaptim

Havuç, armut, ayva yiyin. Bol bol da su için. Ben böyle yükseltmiştim.

Back