Nancy ile farklı düşünürüz ama pkkli olduğunu dusunmedim hic.. cok sacma imzaya göre bunu söylemek :))
Ben uyeyi tanimiyorum ama imzasinda azadi geciyor bide devrim yazmis...
aslinda pkkli kelimm yanlis olmus kurt sanirim imzasinin sokuyla oyle yazdim..
Onu nasıl çıkardınız çok afedersiniz ?
Konu zaten şaka falan olmalı 21.yüzyıl artık Dünya'nın dönmediğini ispatlamaya çalışıyor gerçekten aranan zeka...
Nasıl dolduysan altındaki cümleleri okumamışsın,farklı dillerde kadın.yaşam.özgurlük yazıyor işte?
Sen nesen bende oyum..Troll müsün? N'olur öyleyim de.
Sen nesen bende oyum..
Kendi uzerinze niye alindiniz...Iyide o zaman pkk'nin yerine kürt yazmak istemissin, kürt olmak cesaret mi ister? Yalnis birsey mi? Kürtçe kullanilmasi yasak ve yalnis mi?
Hayir yani nasil bir yalnis anlasilma olmussa. Orda kaç dilde yaziyor, kadin, özgürlük felan. Aklina niye nasil pkk geliyor?
Cok guldum...bekle biraz hava alayim...-de ayrı olacak. Bak "K**tler" okuyor burayı. Sonra gelip sana ana dilinde yazım hatası yapıyor derler üzülürsün. =`(
Kendi uzerinze niye alindiniz...
istedigim sekilde sorarim..polemik mi ariyorsunuz.
size mi sordum o yaziyi...
Soracaklarini ozelden sorabilirsin..Bilmiyorum farkindamisin, burasi bir forum. Her yoruma bende karsi bir yorum yazabilirim.
Sorularimin hiçbirine yanit vermedin. Onun yerine konuyu bana dogru çeviriyorsun.
Terkar soruyorum, Kürt olmak ceserat mi ister? Kürtler devrim istiyemez mi? Nedir senin Kürtler ile davan?
Kız kavgası mı var?
Bende de cımbız var, hatta boyut atlattık kerpeten var
Eki Görüntüle 1426577
Toplu katliamlarda kerpetenle destek maksadıyla karga burunda kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1426581
Güüüülll güüüülllgöbeğim pırtladı gülmekten
Güüüülll güüüülllfark ettim ki bu ara ben benim alet edavatları pek kullanmıyorum, herkese bir rehavet çökmüş.
Göbeği çok pırtlatma, mapusa girersen içine çekmek zorunda kalırsın