Suudi imam: Dünya dönmüyor çünkü...

Nancy ile farklı düşünürüz ama pkkli olduğunu dusunmedim hic.. cok sacma imzaya göre bunu söylemek :))

Ben uyeyi tanimiyorum ama imzasinda azadi geciyor bide devrim yazmis...
aslinda pkkli kelimm yanlis olmus kurt sanirim imzasinin sokuyla oyle yazdim..

Onu nasıl çıkardınız çok afedersiniz ?

Konu zaten şaka falan olmalı 21.yüzyıl artık Dünya'nın dönmediğini ispatlamaya çalışıyor gerçekten aranan zeka...

Imzasindan benimde yazisim yanlis olmus..

Evet adam baya abartmis..

Nasıl dolduysan altındaki cümleleri okumamışsın,farklı dillerde kadın.yaşam.özgurlük yazıyor işte?

Valla dunden bugune olanlardan dolayi doluyum evet..
Azadi dikkatimi cekti bide devrim filan yazmasi yok degilse hakkini helal etsin...

Ben uyeyi tanimiyorum ama imzasinda azadi geciyor bide devrim yazmis...
aslinda pkkli kelimm yanlis olmus kurt sanirim imzasinin sokuyla oyle yazdim..

Iyide o zaman pkk'nin yerine kürt yazmak istemissin, kürt olmak cesaret mi ister? Yalnis birsey mi? Kürtçe kullanilmasi yasak ve yalnis mi?

Hayir yani nasil bir yalnis anlasilma olmussa. Orda kaç dilde yaziyor, kadin, özgürlük felan. Aklina niye nasil pkk geliyor?

Kendi uzerinze niye alindiniz...
istedigim sekilde sorarim..polemik mi ariyorsunuz.
size mi sordum o yaziyi...

-de ayrı olacak. Bak "K**tler" okuyor burayı. Sonra gelip sana ana dilinde yazım hatası yapıyor derler üzülürsün. =`(
Cok guldum...bekle biraz hava alayim...
size mi sordum.
verecegin akli kendine sakla ilerde sana lazim olur..

Kendi uzerinze niye alindiniz...
istedigim sekilde sorarim..polemik mi ariyorsunuz.
size mi sordum o yaziyi...

Bilmiyorum farkindamisin, burasi bir forum. Her yoruma bende karsi bir yorum yazabilirim.
Sorularimin hiçbirine yanit vermedin. Onun yerine konuyu bana dogru çeviriyorsun.

Terkar soruyorum, Kürt olmak ceserat mi ister? Kürtler devrim istiyemez mi? Nedir senin Kürtler ile davan?

Soracaklarini ozelden sorabilirsin..
polemik aramayin o bende yok belki sorusum yanlis olmus olabilir ..
duzeltme surem bittigi icin duzeltemedim...

Şaka gibi gerçekten her Kürtçe konuşanın pkklı sanılması. Üstelik imzada Kürtçe, Almanca,İngilizce ve Türkçe dillerinde ''kadına özgürlük'' yazılmış.

Yorumu görünce şu konu bile bana bu kadar hayret verici gelmedi.

Kız kavgası mı var?
Bende de cımbız var, hatta boyut atlattık kerpeten var

Toplu katliamlarda kerpetenle destek maksadıyla karga burunda kullanıyorum.

Son düzenleme:
göbeğim pırtladı gülmekten
Güüüülll güüüülll fark ettim ki bu ara ben benim alet edavatları pek kullanmıyorum, herkese bir rehavet çökmüş.
Göbeği çok pırtlatma, mapusa girersen içine çekmek zorunda kalırsın

Güüüülll güüüülll fark ettim ki bu ara ben benim alet edavatları pek kullanmıyorum, herkese bir rehavet çökmüş.
Göbeği çok pırtlatma, mapusa girersen içine çekmek zorunda kalırsın

subminal msjı aldım ben abla,anladım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…