- 4 Kasım 2011
- 1.305
- 0
ergenliğe girerken yeni olusan göğüsler gibi bi görüntü çıkmasından rahatsız olduğum icin sütyenimi hic cıkarmıyorum D: aynaya bakınca moral bozuyorum cünkü....
Evet o da varr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ergenliğe girerken yeni olusan göğüsler gibi bi görüntü çıkmasından rahatsız olduğum icin sütyenimi hic cıkarmıyorum D: aynaya bakınca moral bozuyorum cünkü....
ben tam 5 ay boyunca cemen tozu kürü kullandım çörekotu yağı falan kullandım meme cevresinde kıllanma yaptı ve göğüslerim dolgunlastı ama sonra bırakınca söndüler...büyümesseler silikon <3
sılıkonlu gogus kadr basıt bı goruntude olcagına bnce 75 le cok modern ve hos gorunuyor bı kadın...merhaba kızlar , bende en son hayıt otunu kullandım..sanıyorum 5 gün kadar devam ettim sonrasında vucuduma zarar verir diye korktum ve bıraktım..bıraktıkdan 3-4 gün sonrasında göğüslerimde ağrı hissettim ama hiç hayıt'a yormadım..yoğun çalıştığımız içinde eve geldıgımde yorgun oluyorum ve aklıma gelmıyordu..derken aynaya baktım ve göğüslerimin az da olsa dolgunlaştığını gördüm..ama içmicem kararımı verdim silikon yaptırıcam çünki bu tarz şeylerden ürünlerden haplardan korkuyorum..sevgiler..
sılıkonlu gogus kadr basıt bı goruntude olcagına bnce 75 le cok modern ve hos gorunuyor bı kadın...
ayrıca sılıkon taknlar cıkartmak ıcın doktra kosuyo bu ara...
şidılık 1 markanın kanser yaptgı kantlandı ılerde hepsının zararı cıkacaktır..
kndınızle barıusık olun kızlar. kuck gogs sarkmaz ve hep trendy bı gorunum saglar
aynen katılıyorum gazetelerde su ara gundemde ustelık de en ıyı bı markanın sahtesını yapmaya baslamıslar bende sıkayetcıyım kucuk goguslerden ama cok rahat bı arkımın gogusklerının arası pişik oluyomus mesela buyuklukten :) :) bızde ole bısorun yok :)
biz arayı kapatamıyoruz miletinki pişik oluyo çok komik
bende 24 yaşındayım bu saatten sonra alıştırmalık taksam ne olacak takmasam ne olacak (( çok utanıyorum bu durumdan ilerde eşim dalga geçerse benimle henüz evlilik sevgili vs. yok (( ve küçük göğüslü evli arkadaşlarımda var birine eşi demiş ki benden farkın yok sen nasıl kadınsın (((( ne kadar üzücü bişeyy üstelik bahsettiğim bayan 2 çocuk annesi ve 27 yaşında
yuh ya o kadar hayatını paylas adamın dedıgıne bak bı kadın ıcın cok gurur kırıcı benc e(( ya bıse de ole dıyen olur mu kı (( amaaaaaaaan mankenlerın de mınnacık oluyo hem :)))
olmaz inşallah Allah iyilerle karşılaştırsında insan yine de işte ya benimde başıma gelirse die düşünmeden edemiyo iyi bi örnekte var diğer arkadaşımında eşi büyük olsa sana eziyet olurdu senin sağlığın daha önemli küçük dert etme demiş böyleleride var inşallah bizide bulur :)))))) hem mankenler bıçak altına yatmaktan korkmuyor ki
ınsallah ya ben korkudan zıyade estetık gerekmedıkce dogru bulmuyorum dını acıdan baktıgım ıcın cnm napalım bı z de bole yaratıldık dıyıp sukretmek lasım kımler var vala (( sukur Allah ıma ben de kara uzum cekırdegının buyuttugunu okudum bı arkadasımızn paylasımından bakalım bı ara almayı dusunuyorum o da olmazsa pes etcem :)
evet canım halimize de şükretmemiz gerekiyor elimiz tutuyo gözümüz görüo bizse daha fazlasını istiyoruz insanız ama nefsimize yenik düşüyoruz :)
belki az biraz dolgunlaştırır ama gözle görülür bi fark yaratacağına inanmıyorum. sıfır beden bir sınıf arkadaşım müthiş bir özgüvenle sütyen takmıyordu, yıllardır da hep öyleydi ama hiçbir değişikli olmadı kızda..
mılletın ıcınde de mı sutyensızdı cnm arkadasın nasıl rahat edıyomus kı ben hayatta edemem hem bellı olmuyomuydu ucu falan artı evet haklısın bıraz dolgunlastırır kullanıla,madıgı zamanlar eskı halıne donuyomus ama ben yıne de ıcım rahat etmesı acısından alıcam uzum cekırdegını vala :)