Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dün attım...Üstelik büyüsün diye değil geçen seneye kadar aldığım " 75 beden" çamaşırlarımı... Ben de 23 yaşındayım. alışmaya başladım sanki. ne yapalım bu da bizim kaderimizmiş... Havvamm adlı arkadaşın önerisiyle kipadan 70 beden buldum inanılmaz rahatlar. Üstelik kendi çapımda çatalım falan oldu bu aldıklarımla :) desteksiz falan ama dediğim gibi dolgunmuş gibi duruyor. hatta kendimi sevmeye bile başladım bir kaç gündür. su yeşilinden şeker pembesine küçük çiçeklisinden puantiyelisine :) tavsiye ederim Havvamm'a da minnettarım.. :))
Ben de dün attım...Üstelik büyüsün diye değil geçen seneye kadar aldığım " 75 beden" çamaşırlarımı... Ben de 23 yaşındayım. alışmaya başladım sanki. ne yapalım bu da bizim kaderimizmiş... Havvamm adlı arkadaşın önerisiyle kipadan 70 beden buldum inanılmaz rahatlar. Üstelik kendi çapımda çatalım falan oldu bu aldıklarımla :) desteksiz falan ama dediğim gibi dolgunmuş gibi duruyor. hatta kendimi sevmeye bile başladım bir kaç gündür. su yeşilinden şeker pembesine küçük çiçeklisinden puantiyelisine :) tavsiye ederim Havvamm'a da minnettarım.. :))
canım bir ay geçmeden pes etmek yok :) söz mü?bir de her gün mutlaka en az 1 kere masajını yapacaksın.ya ben 15 mayısta 29 olcam.bende yaradı sende neden olmasın?videoları izle ve dene.çayla yağı da unutma.hatta günde bi avuç kara üzüm kurusu ye.aktarlarda var.kansızlık için yiyordum ben.ama küç diye bundan çok bahsetmişlerdi.belki etkisi olur bi de uyurken sütyen yok :) zaten sen çöpe atmışsın en kolay bunu uygularsın
peki düzenli masaj yaptın mı?benim göğüs altı 73 üstü de 75 idi.zayıfım da ama düzenli masaja başladım şu an göğüs üstü 80 :)) ama masaja devam ve devamlılık şart.siz benden küçüksünüz üstelik.bak gerçekten faydası oluyormuş :)) ben de yenilerini almaya gitcem.bjkm de yenilerini alabilecek inşaallah :)))
Eskiden daha küçüktüler. Masajla yağlarla biraz büyüttüm en azından 70 doluyor artık :) Diyorum ya biraz büyüdüler ya pek bi sevdim :) Düzenli yapmamama rağmen yararını gördüm. Şöyle bir durum var yumurtalıklarımda kist çıktı ve doğum kontrol hapı kullandım 1 ay. Tam masaj dönemime geldi. Göğüslerim acayip ağrıdı hatta kist olduğunu düşündüğüm bir şey hissettim ( sanki doktorum :) ) korktum ikisine de devam etmedim. Şimdi masaja yeniden başladım. Büyüyor bakalım :) Benim de 72-78 di 81 olmuş :)
ne güzel bu konuda büyüten olmuş.. 70 beden sütyen alan arkadaşım adına sevindim ama onlar göğsünü sıkıyo eğer büyütme umudun varsa hala çok sık kullanma bende aldım dediğin gibi eskilerine göre daha iyi duruyordu fakat sutyenı cıkarınca sanki göğsüm iyice küçülmüş gibi geliyordu sonra bıraktım takmayı.
sympatisch sadece masajla mı buyuttun krem yada yaglarla mı masaj yaptın ben yag kullanamıyorum cunku hafıf olan tuyler daha belırgın bı hal alıyor
ne kadar suredr yapıyosun bu masajı canım
O kişiden kişiye değişiyo aslında.Bir başlıkta bazı arkadaşlara tüylenme yapmış ,bazılarına da tüylenme yapmamış.Sen bir dene tüylenme gibi bir durum olursa bırakırsın hemen.