sutyenleri nasıl yıkamalıyım

şu bi milyoncularda özel südyen yıkama fileleri satılıyo
2 ytl geçen ondan aldım süper valla
onda öncede elimde yıkıyodum mecbur :delphin:

bende filenin içine atıp yıkarım ama önemli olan kalitesi,suyun sıcaklığı ,vede makina tıka basa çamaşır dolu olmucak püf noktası bu ,aslında südyenler makinaya asla atılmaz bunu iç çamaşırını aldığınız mağazalara sorabilirsiniz eğer ilk günki kalitesini korumak istiyorsanız elde ılık sabunlu suyla yıkayın ,illa makinada yıkıyacaksanız düşük ısıda kurtma yapmadan yıkayınız .. dedi mağazada çalışan görevli..

kıslar bence yastk kılıfının hiçbi faydası yok önemi olan sütyenin diğer camasırrların arasında ezilmemei.ve yastık bunu yapamaz.en akıllıcası o washbra. koruyucu kalkan gibi:jeyyar:

bende bi ara hep elimde yıkıyodum ama iyi temizlenmiyodu. Sonra makineye attım, biraz deforme oldu, bende bakıcam şu kılıftan
sağolun hanımlar...opuyorumnanaktan

GetImageFromImageServer.aspx

BEN BUNUNLA YIKIYORUM. 4 TL YE ALDIM LOYA 'DAN. gAYET KULLANIŞLI DEVAMLI YIKAYABıLıYORUM ARTIK

çok güzelmiş arkdaşım bende bundan araştırıp alıcam ekonomıkmıs fıyatı...
elde yıkayınca temız oldugu içime sinmiyor....makinada yıkayıncada malum deforme oluyor...
paylaşımın için teşekkür ederim canım...

kanal d de satılan bi ürün var südyen yıkama topu nettede araştırablirsiniz ben tv de 17 ye satılan ürünü semt pazarından 5 liraya aldım kesnlkle çk memnunum hiç bi çökmesi yok silikonlu kullanıyorum beyazlar bembeyeaz askılası felan cirlop gibi çıkıyo tavsiye ederim

ben yastık kılıfı ya da file ile yıkıyorum arkadaşlar

biraz deforme oluyor çünkü her ne kadar filenin içersinide yada yastık kılıfı ile yıkansda da diğer çamaşırlarla makinenin içerisinde olduğu için ..

ama en temizi sonuçta bu şekilde diye düşünüyorum

kullandığım sütyenlerde öyle pahalı değil 10 ytl filan

daha önce elimde yıkıyordum ama pek temiz ve sağlıklı olmadığını düşündüm ve filede ya da dediğimi gibi yastık kılıfı içerisnde yıkamaya karar verdim

ama green olive arkadaşımın önerdiği yıkama topu güzel ve korur gibi görünüyor

bunu bende araştıracağım

yıkama topunu ben de arastırıcam kesın ,dun bılseydım alırdım loya nın onunden gectım ya:(neyse
bı de kızlar sutyenlerınızı nasıl beyazlatıyosunuz,bı sure sonra beyazlıgı bozuluyo
gecen de camasır suyunda beklettım aceyle
o da daha bı sararttı

hayatta makinaya atmam.. şimdi sütyen koruyucu çıkardılar ama onun içinde de güzel yıkanmıyo gibi geliyo..elimde yıkıyorum daha iyi

Acaba Almanya'da varmidir bundan ?
Istanbul'a gittigimde alirim ama, ne zaman gidecegim de belli degil.
Cok kullanisli olsa gerek, sutyen yikama filesi..

kesinlikle çamaşır suyu ve deterjan kullanmayın hem yıpratıyor hemde sarartıyor,ben sabun tozu kullanıyorum,ilk önce sabun tozu koyduğum ılık suda 1 saat kadar bekletiyorum daha sonra biraz çitileyip iyice duruluyorum,durulama suyuna birazda yumuşatıcı koyuyorum........

bende bu yıkama topundan aldım fakat makinada dönme esnasında açılıyor yani kilit mekanizması çok da iyi değil

ben de makinaya atıyorum sütyen yıkama filesi va onunla sosyete pazarından almıştım

Back