sutyenleri nasıl yıkamalıyım

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
arkadaslar sız sutyenlerınızı nerde yıkıyosunuz eldemı ben makıneye atıyorum hemen bozuluyo kullanamıyorum napıcam ya bana bılgı veren olursa cok mutlu olurum

Özel kılıfları var ona koyabilirsiniz ya da beyaz bir yastık kılıfının içine koyabilirsiniz.:ecrin_bebek:

arkadaslar sız sutyenlerınızı nerde yıkıyosunuz eldemı ben makıneye atıyorum hemen bozuluyo kullanamıyorum napıcam ya bana bılgı veren olursa cok mutlu olurum

canım bende makinaya atıyorum hiç bişey olmuyokaydirigubbakcemile5
yanlız kaliteli olanlar yıpranmıyo...

ben hep elde yikiyorum ne zaman makineye atsam silikonlu oldugu icin bir tuaf oluyor ve guzel olmuyor takinca bu yuzden hep elde yikarim

en kaliteli olanlar bile yıpramıyor ya...demirleri hemen çıkıyor....bir yastık kılıfının içine koy sütyeni, ağzını kapat,bağla öyle yıka..ya da makinenin elde yıkama programı varsa öyle yıkayabilirsin...

ya benımkılerde hep kalıtelılerden ama bozuldu bırı ya hemde ılk yıkamamda cok uzuldum sılıkonlu oldugundan ıcıne fılan cokuk duruyo bakalım yastık kılıfını denıcem nasıl olucak katlayıpta yıkıyorum bırde ben oylece atıncada cok bozuluyo

ya kizlar bunlarin boyle plastik kiliflari oluyo ben nette bi kaz kec gormustum makinaya atmak icin sutyenleri koruma kilifi gibi ama boyle delikli plastik bisi ondan alan var mi hic kullanisli bisi mi/

ama çok uzun ve sıcak program kullanma...

sütyenleri yıkamak için özel kap yapışlar kızlar plastikten yuvarlak şeklinde çok kullanışlı ben internette resmini bulursam koyarım buraya hemde çok ekonomik..sevgiler..

elimde yıkamayi pek sevmiyorum çünkü tamamen temiz olmadığını düşünüyorum
ama makinadada bişey olmuyor, file gibi bişey var sütyenler için ona koyuyorum ve makınaya atıyorum
bazen makınaın el yıkama ayarında yıkıyorum bazende daha yüksek ayarda duruam göre değişiyor ama formda bozulma olmuyor, yanlız bikaç kez ucuz sütyenlerden almıştım onların ağzı burnu yamuldu makınada bidahada kullanamadım ve almadımda zaten

sıcak deterjanlı suda bekletiyorum
zaten temizleniyor sonra eski diş fırçasıyla fırçalıyorum
başka türlü telleri çıkıyor

bende makinede elde yıkama prograında yıkıyorum. ama bazen temizlenmiyor. önce sabunla elde yıkıyorum. kirliyse domestos koyup bekletiyorum. kirli derken şu buklet kazaklar boyuyor bazen. sonra makinaya atıyorum. benimde çukur oluyor sinir oluyorum.
birde benim terimden sanırım, terlediğimde ilk giyişte bazı yerleri sapsarı oluyor. beyazlatmak için canım çıkıyor. klava:
askıları boyanıyor bazan temizlenmiyor. ne yapabilirim?:sm_confused:

ben arkadaşımdan bir teknik öğrenmiştim pilastik bir kavanoza koyuyorum deterjan atıp kapagını kapatıyorum ve çalkalıyorum sonuç çok iyi ve çamasırlar yıpranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…