sütyenler için

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Selam arkadaşlar,
Sütyenleri en az yıpratan yıkama şekli elde yıkama sanırım. Hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Nasıl bir yöntemle yıkıyorsunuz elde? Özellikle siyah sütyenler için ne önerirsiniz deterjan? Şimdiden teşekkürler, yardımcı olursanız çoook sevinirim :)

Ben pervol kullanıyorum. Life döküp köpük köpük yıkıyorum. Bunu çamaşır satan biri önermişti bana. Memnunum.

ben renklerine göre akşamdan sıcak suyla kovaya ıslatıyorum içinede matik deterjan koyuyorum sabahta yıkıyorum elimde tertemiz oluyo

Ya benimkilerin çoğu siyah, ben de leğende Perwolla yıkıyorum ancak kuruduktan sonra bazı yerlerinde beyaz leke gibi bir şeyler kalıyor ki önceden, terden filan oluşmuş leke değil yani biliyorum yıkamadan sonra oluyor. Öyle belirgin değil ama neden olabilir bu yaa, özellikle böyle köşe gibi olan yerlerinde :(

Acaba tam durulanmıyor da köpük kaldığı içinnmi beyaz görünüyoki

Son düzenleme:
Ben deterjanla değil beyaz hacışakir sabunla yıkıyorum. Deterjanı çok gerekli görmüyorum açıkçası.
5tl ye aldığım ama uzun ömürlü olan sütyenlerimi yıkama topuna koyup makineye atıyorum. Pahalı olanları elde yıkıyorum.

bir anlasam neyden dolayı oluyor öyle? :) bir de perwol yerine normal omo renkliler için olanla yıkamayı deneyeceğim. bu arada bu yıkama toplarından kullanan var mı başka, memnun musunuz arkadaşlar?

bende yıkama topuna koyup ,atıyorum makinaya,önceleri bende akşamları deterjanlı suda bekletip sabah elimde yıkıyordum,ama şimdi uğraşmıyorum,şekli filan da bozulmuyor,beyaz olanları 60 derecede,renkli olanları 30 derecede yıkıyorumm

Yıkama toplarına bile gerek yok hanımlar çarşıda satılan bayan çantalarının içinden çıkan bez torbalar varya ben onu kullanıyorum içine koyup ağzınada lastikle bağlıyorum hiç birşey olmuyor.
Hatta bez torbaların büyük olanlarını bulursanız narin kazaklarınızı bile yıkabilirsiniz makinada..

Extra durula istersen beyaz leke deterjandan dolayi oluyo genelde, bende elde ugrasmiyorum, makinede yikiyoum hep.

Ya benimkilerin çoğu siyah, ben de leğende Perwolla yıkıyorum ancak kuruduktan sonra bazı yerlerinde beyaz leke gibi bir şeyler kalıyor ki önceden, terden filan oluşmuş leke değil yani biliyorum yıkamadan sonra oluyor. Öyle belirgin değil ama neden olabilir bu yaa, özellikle böyle köşe gibi olan yerlerinde :(

muhtemelen deterjan miktarını fazla tutuyorsundur,daha az kullanmayı dene bir de

Back