- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kızı da çok güzelmiş maşallahBende takmayı sevmem ama sadece evde takmam. Bu baya abartmış :)
Evet :) annesi gibiKızı da çok güzelmiş maşallah
aslında ayıp olarak görülmemesi lazım, isterse sütyensiz dışarı çıkabilmek bir kadının en doğal hakkı, çıplak çıkmıyor ya sonuçta, hala giyinik.Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama bence çok ayıp.
sıcağı falan da geçtim, çoğu kadının sırt ağrısı, omuz ağrısı sebeplerinden biri de bu, erkeler bakmasın diye çektiklerimiz...çok da önemlilerdi sanki.ohh rahat rahat mis gibimemelere özgürlük sütyene hayır bu sıcaklarda çekilcek dert değil de, çekiyoruz işte sütyeni icat edeni kişiyi saygıyla anıyorum
Öyle bir giyim ancak uzay çağında oluraslında ayıp olarak görülmemesi lazım, isterse sütyensiz dışarı çıkabilmek bir kadının en doğal hakkı, çıplak çıkmıyor ya sonuçta, hala giyinik.
modern ve insanların birbirlerine gerçekten saygılı olduğu ülkelerde çoktandır var.Öyle bir giyim ancak uzay çağında olur
Umarım siz de o ülkelerden birinde yasarsınız.modern ve insanların birbirlerine gerçekten saygılı olduğu ülkelerde çoktandır var.
umarım.Umarım siz de o ülkelerden birinde yasarsınız.
küçük değiller ama bunu bazen ben de yapıyorumAhh ahh geçliğim aklıma geldi minicik gögüslerim vardı bant yapıştırır sütyen takmazdım süper rahat
Ayrıca bunlar nasıl ana kız ya arkadaş gibiler
olur mu hiç, sonra erkekler bakar, pis kadınlar, kaka kadınlar.her şeyde hep kadınlar suçludur zaten.Sütyensiz gezmek çok mu ayıpne yapıyor bu kadın birinimi taciz ediyor hırsızlık mı yapıyor küfür mü ediyor napıyor çiplak değil birşey değil
Sonra kadınlar neden tacize uğruyor diyor bu kafadaki kadınlar yüzündençocuklarınıda böyle yetiştiriyorlar işte
ben şokAhh ahh geçliğim aklıma geldi minicik gögüslerim vardı bant yapıştırır sütyen takmazdım süper rahat
Ayrıca bunlar nasıl ana kız ya arkadaş gibiler
Neye şok oldun :)ben şok
Hollandada ogrenci iken, bir ogrenci gogusleri buyuk olmadigi halde dik idi ve hic sutyen giymezdi. Herkezin gozu onun goguslerine takılırdi. Birde en one oturursu ogretmen belki ederdi baktigini birde. Direk goz aliyor.modern ve insanların birbirlerine gerçekten saygılı olduğu ülkelerde çoktandır var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?