Sütyen bulamıyorum!!

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
Ameliyat olalı 2 ay oldu, şükürler olsun ki medikal sütyeni çıkarma vakti.. Birkaç gündür hayatımda ilk defa (!) :KK70: sütyen alışverişine çıktım. Dantelli dantelsin süngersiz birçok model denedim ama hiçbiri oturmadı. Sadece sporcu sütyenleri oturdu ama o da memelerimi toparlamıyor (biraz ayrık olduğu için...)
Acaba çok mu erken şekilleri oturmadığı için mi böyle duruyor bilmiyorum? Hani böyle barbie bebeğin memeleri gibiyim (ayrık, göğüs ucu yok ve dik duruyor) :eek:

Ameliyat olalı 2 ay oldu, şükürler olsun ki medikal sütyeni çıkarma vakti.. Birkaç gündür hayatımda ilk defa (!) :KK70: sütyen alışverişine çıktım. Dantelli dantelsin süngersiz birçok model denedim ama hiçbiri oturmadı. Sadece sporcu sütyenleri oturdu ama o da memelerimi toparlamıyor (biraz ayrık olduğu için...)
Acaba çok mu erken şekilleri oturmadığı için mi böyle duruyor bilmiyorum? Hani böyle barbie bebeğin memeleri gibiyim (ayrık, göğüs ucu yok ve dik duruyor) :eek:
Masaj verdi mi doktorunuz? Acaba masajla zamanla yumuşaması mi gerekiyor? Benim operasyonumun üzerinden bir ay geçti. Bir defa dolgusuz ama sert kaplı 75 beden sütyen görünümlü bikini denedim. Biraz küçük oldu. Ama onun dışında gayet şekil olarak oturdu. Sizin medikal sütyen çok mu sıkıyordu? Yumuşayıp düşmesine engel olmuş olabilir gibi geldi bana 🤔

Çok normal cnm, bende medikal sütyenden 5haftalıkken sırf iyi hissediyorum artık diye kurtulmultum, Dr 6hafta tak demişti ama dayanamadım onun sıkısına, neyse tabi hemen sütyen denemeye gittim ve aynen senin dediğin gibi hissettim oturmuyor gibiydi sarmıyor, dik sert kaynaşmayan taş gibi iki varlık😅hatta resimde çekmiştim o halimle kabinde, burayada eklemiştim😃canını hiç sıkma düzeliyor o durum, benim mayısta 1.ci senem doldu, evde kullanmıyorum ama dışarda mecbur takıyorum ve pek sert kaplı sütyen takmıyorum ben telsiz biraz yumuşak olanlar varya rahat geliyor, 😍penyede takıyorum bazen ama onda uçlar belli oluyor diye ince badilerin içine içi yumuşak olanlardan takıyorum telsiz😍

Ben medical sutyenimi yaklaşık 5 ay taktim...
Göğüslerim yumuşak ve doğal görünümlü.
İki ay bence yeterli değil normal sutyene gecis icin

Masaj verdi mi doktorunuz? Acaba masajla zamanla yumuşaması mi gerekiyor? Benim operasyonumun üzerinden bir ay geçti. Bir defa dolgusuz ama sert kaplı 75 beden sütyen görünümlü bikini denedim. Biraz küçük oldu. Ama onun dışında gayet şekil olarak oturdu. Sizin medikal sütyen çok mu sıkıyordu? Yumuşayıp düşmesine engel olmuş olabilir gibi geldi bana 🤔
Evet masaj verdi, aslında yumuşadı ama şekilleri beni tatmin etmiyor, dekoltem yok mesela ayrıklar, bu da sütyen seçimini etkiliyor. Hani böyle ortaya getirsin sıkıştırsın tarzda sütyen de yok. Belki sert demirli olan kullanacam ama onu da istemiyorum... Medikal sütyen ilk zamanlar çok sıkıyordu hatta doktor dedi zamanla sıkılaştır fln.

X