sütyen alırken nelere dikkat etmeliyiz?

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar, sporcu sütyenini çıkardıktan sonra çamaşır alırken nelere dikkat edelim, şeklini bozmaması , güzelleştirmesi adına? .
balensiz olsun , yumuşak olsun vs vs gibi tavsiyeleriniz var mı ...
bu konuda kendimi çok acemi gördüm :)

aynen katılıyorum ben işe başladım penye sütyen çok belli oluyor dikişleri uçları falan.ne yapacağımı şaşırdım.penye bluzlarda falan tüm dikişler ve göğüs uçları ortada.sütyen almaya gittim hep telli ve balenli gösterdiler telsiz ama kuplu gibi denedim hiç iyi durmadı.ben sıcak memlekette yaşıyorum penye giysiler giymeye en fazla 2 hafta kaldı.
ne yapacağım tecrübeler konuşun ve yardım edin lütfen.marka ve model bile verebilirsiniz

pierlotti cim benimde Çok Rahat Kullandığım ve Şu anda her rengini de Aldım PENTİ nin Sporcu Südyenini Al dene Penye ve Balen YOK Göğüs uçlarında Asla Görünmez Tavsiye Ederim

Canım bir müddet daha sporcu tarzı sütyenlrle devam.. Yaza balenlilerle merhaba dersin :))

saol mikscim sanırım sporcu alacağım ben m&s dan penye almıştım.tamam kaliteli ama dikiş yeri benim dikişleri acıtıyor.bu sütyeni almaktaki amacım çift kullanışlı olmasıydı.hem çapraz askı hemde klasik askı ile kullanılabiliyor oluşuydu.işe beyaz gömlek yada açık renk gömlek giyme zorunluluğum var.sporcularda genellikle çapraz askı oluyor gömleklerden gözükmesin diye böyle almıştım.işe gelirken klasik evdeyken çapraz askı kullanıyorum.hem dikişleri hem meme başları görünüyor hemde sol göğsümdeki dikiş resmen sızlıyor
birde pentininkine bakim bari

Canım copyright bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam sayfasınada yazmıştı göğüs uçları kıyafetlerde belli olmasın diye yapışkanlı, ten rengi satılan bantlardan almıştı. Senin için çok kullanışlı olacağını düşünüyorum. Birde ameliyat olalı ne kadar oldu canım ? Dikiş yerlerin neden sızlıyor canım çamaşır üzerine gelince mi ? Yoksa gergin durduğunda mı ?

merhaba oralet ,çamaşırın dikiş yeri tam dikşin üzerinde daima sızlıyor ameliyatı 28 ocakta oldum cuma günü saat 5te 3 hafta olacak.hareketlerimde kısıtlama yok her şeyi yapabiliyorum ama sol göğsümdeki dikiş yeri acıyor bunu sütyene bağlıyorum umarım başka bişey değildir

benim de tek rafata dıkıs yerım acıyor camasırdan dıye dusunuyorumben de . ya da agırlıga dayanamıyor:)

ben kalın kalın kazak giyiyorum şu an. zaten benim oyle çok belli olan göğüs uçlarım yok. idare ederim bir süre. ama ince penye giymeye başlayınca sporcu kötü durabilir. o zamana kadar dikişler iyileşir diye umut ediyorum.

Eğer çıplakken veya atletliyken oraya bir baskı yokken bir sızlama durumun yoksa çamaşırdandır rahat ol :)

3 haftalıksın henüz daha çok taze 1.ay kontrolünde dile getirirsin. Ki bence o zamana kadar geçmiş olur :))

Hepsini denedim Satın Aldım Lakin Doktorumun Taktığı Operasyon Sonrası Üzerimde olan Südyenle rahat Ettiğim Kadar Hiçbirisi İle Rahat Edemiyorum Ancak Kavrayıp Toparlıyor Evde bunu Takıyorum Sürekli ..

Kızlar ben sporcu sütyenini istemiyorum. Çok kötü durduruyo. İğrenç silikonalrım çok küçük yine hafif destekli süryen denedim bugün onla güzel oldu... 3 hafta oldu ameliyat olalı. Kullanmamın bi sakıncası olur mu acaba? BİDE bu contro...lx mi ne işte o kremi direk sürüyomuyuz dikiş yererine kızlar. Özel bi kullanım şekli var mı?

penye giymeye başladığımızda bence Penti'de gördüm dün, göğüs uçlarını kapatan jelimsi kıvamlı kapatıcılar var onlardan alır,göğüs ucumuza yapıştırır,sporcuyu öyle giyeriz.. tabii sporcu dediysem hastanedeyken giydiğimiz değil de şu penti ,dagi filan oralarda satılanlardakilerden.. benim resimlerimde beyaz olan penti mesela, hem de çok ucuzdu, 8 ya da 9 lira filandı..
amannn kızlar göğüsleri büyüttük şimdi nasıl kamufle edicez o derdi kaldı hee:) hiç bitmez yani bizim dertlermiz hiççççç

haklısınız arkadaşlar derdimiz bitmez.ben ülkemizin güneyinde oturuyorum pastırma sıcakları var öğlen ceketler çıkıyor penye sütyen hiç hoş durmuyor kaçıncı aydan sonra demirli sütyenlere geçtiniz acaba doktorum çamaşır baktınmı kaç beden olmuşsun diye sordu bakmadım henüz dedim.artık bak ozaman ama demirli kullanma kaldırma özelliği olsun sarkmaya karşı dedi.bende kuplu tabiki artık dolgusuz ancak demirsiz model varsa onu öğrenmek istiyorum bulamazsam sizlerin önerisiyle göğüs ucu bantlarından alacağım

Son düzenleme:
merhaba miks avatarındaki göğüsler sanamı ait canım çok iyi duruyor slikonsa kaç cc arkadaşım merak ettim

balensiz bir model buldum ben .
yalnız ben alamadı bedeni yoktu . internetten bir bak istersen .
orikde nin 9900 odeli. yeni inci 6100 modeli.

Son düzenleme:
Kesinlikle balensiz olmalı ve vücuda tam oturmalı. Bir de daha önce biryerlerde yazdım mı hatırlamıyorum. Bir şey keşfettim silikon ytuvarlak birşey. Meme ucuna yapışıyor ve uçlarının belli olmasını önlüyor. Loya diye iç çamaşırı dükkanı var oradan aldım süper birşey.. Bir bakın mutlaka

ben onu dün gördüm ama almadım , nasıl yapışıyor ?. yani yapışkanlı bişey mi nasıl bişey ?

merhaba miks avatarındaki göğüsler sanamı ait canım çok iyi duruyor slikonsa kaç cc arkadaşım merak ettim

Avatarımda ki Göğüsler benim Çok Teşekkürederim Mentor YÜKSEK Profil Pütürlü Yüzey 270 cc Pierlotticim Benim Operasyon Öncesi Düz tahta Gibi DeğiL di memelerim Lakin NETİCEDE Küçüktü iyiydi Ama ON Numara Değildi Şimdi Pamela Gibi Oldum Kimse İnanmıyor 270 cc Olduğuna 300 ve Üstü rakam Söylüyorlar şaşırıyorlar herkes de farklı duruyor işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…