aynen katılıyorum ben işe başladım penye sütyen çok belli oluyor dikişleri uçları falan.ne yapacağımı şaşırdım.penye bluzlarda falan tüm dikişler ve göğüs uçları ortada.sütyen almaya gittim hep telli ve balenli gösterdiler telsiz ama kuplu gibi denedim hiç iyi durmadı.ben sıcak memlekette yaşıyorum penye giysiler giymeye en fazla 2 hafta kaldı.
ne yapacağım tecrübeler konuşun ve yardım edin lütfen.marka ve model bile verebilirsiniz
ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar, sporcu sütyenini çıkardıktan sonra çamaşır alırken nelere dikkat edelim, şeklini bozmaması , güzelleştirmesi adına? .
balensiz olsun , yumuşak olsun vs vs gibi tavsiyeleriniz var mı ...
bu konuda kendimi çok acemi gördüm :)
saol mikscim sanırım sporcu alacağım ben m&s dan penye almıştım.tamam kaliteli ama dikiş yeri benim dikişleri acıtıyor.bu sütyeni almaktaki amacım çift kullanışlı olmasıydı.hem çapraz askı hemde klasik askı ile kullanılabiliyor oluşuydu.işe beyaz gömlek yada açık renk gömlek giyme zorunluluğum var.sporcularda genellikle çapraz askı oluyor gömleklerden gözükmesin diye böyle almıştım.işe gelirken klasik evdeyken çapraz askı kullanıyorum.hem dikişleri hem meme başları görünüyor hemde sol göğsümdeki dikiş resmen sızlıyor
birde pentininkine bakim bari
merhaba oralet ,çamaşırın dikiş yeri tam dikşin üzerinde daima sızlıyor ameliyatı 28 ocakta oldum cuma günü saat 5te 3 hafta olacak.hareketlerimde kısıtlama yok her şeyi yapabiliyorum ama sol göğsümdeki dikiş yeri acıyor bunu sütyene bağlıyorum umarım başka bişey değildir
ben kalın kalın kazak giyiyorum şu an. zaten benim oyle çok belli olan göğüs uçlarım yok. idare ederim bir süre. ama ince penye giymeye başlayınca sporcu kötü durabilir. o zamana kadar dikişler iyileşir diye umut ediyorum.
haklısınız arkadaşlar derdimiz bitmez.ben ülkemizin güneyinde oturuyorum pastırma sıcakları var öğlen ceketler çıkıyor penye sütyen hiç hoş durmuyor kaçıncı aydan sonra demirli sütyenlere geçtiniz acaba doktorum çamaşır baktınmı kaç beden olmuşsun diye sordu bakmadım henüz dedim.artık bak ozaman ama demirli kullanma kaldırma özelliği olsun sarkmaya karşı dedi.bende kuplu tabiki artık dolgusuz ancak demirsiz model varsa onu öğrenmek istiyorum bulamazsam sizlerin önerisiyle göğüs ucu bantlarından alacağım
merhaba miks avatarındaki göğüsler sanamı ait canım çok iyi duruyor slikonsa kaç cc arkadaşım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?