• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi sütünüzü arttırmak için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bu pakmayayı yutmaya zorlanırsınız, bira mayası çok süt yapıyor. hem onun tableti var bence ondan alın derim. hem yutması kolay. benim arkadaşım kutu kutu kullandı hem yan etkisi yok hemde kız 36 beden olduğu halde yaklaşık 1 senedir süt veriyor. deneyin derim.

belki marka yazmak yasaktır, isterseniz özelinize yollarım.

internette araştırdığımda 2 yerde 2 farklı marka buldum. internetten de sipariş verilebiliyor. acaba bunlardan hangisi daha iyidir. bilgin varsa yazabilirmisin lütfen. burda marka ismi yazmak uygun değilse özelime de gönderebilirsin

arkadaşlar sütümü sağıyorum filan yazılmış acaba sadece çalışan annelermi sağıyor sadece yoksa başka bişiy için mi merak ettim, ben memeden emziriyorum sadece

bende kuru maya içdim hergün bir tane arttırıyo..ama kiloda aldım..
şimdi dr um bir ilaç önerdi onu alıyorum günde 3 defa ..onunda faydasını gördüm..motilium diye bir ilaç dr unuza danışmadan almayın ama. arkadaşlar...

arkadaşlar sütümü sağıyorum filan yazılmış acaba sadece çalışan annelermi sağıyor sadece yoksa başka bişiy için mi merak ettim, ben memeden emziriyorum sadece

canım ben prematüre annesiyim.. oğlum yoğun bakımda 10 gün kaldığı için ve küçük olduğundan memeyi alamıyor..ben sağıyorum 3 saate bir..
diğer arkadaşları bilmiyorum...

şimdi dr um bir ilaç önerdi onu alıyorum günde 3 defa ..onunda faydasını gördüm..motilium diye bir ilaç dr unuza danışmadan almayın ama. arkadaşlar...

bu motilium dediğiniz ilaç mide bulantısı için mi?? benim de bir drum mide bulantı hapı önermişti. ismi metpamid gibi birşeydi sanırım net hatırlamıyorum. yan etkisi olarak 10 kadından 8inin sütünü arttıyormuş. bende kullandım günde 3 seferden 10 gün. ama maalesef şanssız 2 kadından biri de ben oldum:( yani yan etki yapıp sütümü falan arttırmadı. senin kullandığın da bu türde birşeymi?

ben de sağarak veriyorum erken doğum olduğundan anam ağlıyor, emzirmeye devam edin

bu ilacın içeriği nedir? hangi alandaki doktor verdi? bird eşu kuru mayayı ne kadar içiyorsun?

maya içmek bana mantıklı gelmedi yaa

Bence şu siralar incir bol,incir yiyin.
Ben günde 4-5 tane yiyordum.Oturdugum yerden süt çikiyordu.Hemde oğlum o kadar çok emmesine rağmen.
Hem lifli ve faydali bir meyve.

sevgili aybüke
evet reflü ilacıymış.. oğlumun dr.u arkadaşım, 0 söyledi ilacı kullan diye.. ben faydasını gçrdüm..
mayanın içilmesi zor ben gün de 1 tane kuru mayayı eritip meyve suyuyla içiyordum..çok zor 15 gün kullandım..
sonra kilo alığım için bıraktım..

sevgili aybüke
evet reflü ilacıymış.. oğlumun dr.u arkadaşım, 0 söyledi ilacı kullan diye.. ben faydasını gçrdüm..
mayanın içilmesi zor ben gün de 1 tane kuru mayayı eritip meyve suyuyla içiyordum..çok zor 15 gün kullandım..
sonra kilo alığım için bıraktım..
mayayı ben de çok zor içtim,bir de o ilacı deneyeyim bari...sütünde belirgin artış oldu mu canım

Back