• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sutunuz dogumdan sonra,ne zaman geldi ????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mihriban_nl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.028
0
116
41
Diğer
Kizlar iki gun once dogum yaptim,oglum emiyor ama sut gelmedi henuz,goguslerim sertlesmeye ve buyumeye basladi ama,henuz sut yok ... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Sabırlı ol canım. 4-5. gün çoğaldığını hissedeceksin inşallah. Benim öyle olmuştu. Tam bir buçuk ay önce doğum yaptım. Şu 2-3 gündür de daha çok sütüm maşallah.

Kizlar iki gun once dogum yaptim,oglum emiyor ama sut gelmedi henuz,goguslerim sertlesmeye ve buyumeye basladi ama,henuz sut yok ... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

benim 4. gün geldi sütüm, merak etme canım muhakkak gelecektir göğüslerinde dolmaya başlamış zaten, üzülme ....:olmaz:

Ben sezeryanla doğum yaptım 3.gün eve gelince sıcak bir banyo yaptıktan sonra sütüm gelmeye başladı banyo çok iyi geliyor hiç panik yapma canım sütünle kal :))) öle derler

Sezeryansa geç gelebiliyor süt.
Doktorunuz banyoya izin verdimi bilmiyorum ama sıcak banyo esnasında masaj sütünün gelmesine yardım eder. Birde emzirmeden hemen önce azcık sağ göğüslerini ve göğüs ucuna sür. Bebeğin sütün tadını alsın ve emmek için çaba sarfetsin.
Kimseye de kulak asma. Mama verme sakın aman diyim. Sende emzireceksin bebeğini eminim. Ama stres yapma, kimseyi dinleme olur mu.

6. gün gelmişti benim,üzülme stres yapma canım,gelince de çatlamıştı benim göğüslerim sütün fazlalığından ve sütyeni bırak geceliklerim sırılsıklam oluyordu sütten,bitiremiyodu çocuk sütü bir de kusuyordu fazla emdiğinden,banyonun çok faydası var gerçekten ama...

benim 5 gün sonra geldi gelinceye kadar hiç mama şekerli su vermedim..zaten vücutlarında 4-5 gün yetecek su ile doğuyorlar..

Sezeryansa geç gelebiliyor süt.
Doktorunuz banyoya izin verdimi bilmiyorum ama sıcak banyo esnasında masaj sütünün gelmesine yardım eder. Birde emzirmeden hemen önce azcık sağ göğüslerini ve göğüs ucuna sür. Bebeğin sütün tadını alsın ve emmek için çaba sarfetsin.
Kimseye de kulak asma. Mama verme sakın aman diyim. Sende emzireceksin bebeğini eminim. Ama stres yapma, kimseyi dinleme olur mu.

Kesinlikle katılıyorum. Önce banyo denemelisin benim 2, gün akşamı gelmişti. Sıcak uygulama süt kanallarını açıyor. Ben sarılığı atlatana kadar mama verdim ne yazık ki ve inanılmaz gaz yaptı.Sana da bebeğine de yazık.Bence de mecbur kalmadıkça verme ki daha çok emsin emdikçe süt çoğalır.Stres yapma hep olumlu düşün. Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah....

canım sıcak bir banyo ve masaj çok işe yarıyor.birde bir havluyu sıcak suya koyup canını yakmayacak şekilde göğüslerine sararsan faydası olacaktır...

saglıcakla buyut bebgını canınnı sıkma benım 11gun gelmedı burada etrafa kulaklarını kapa onların neler dedıklerını duyma benım dustugum hataya dusme sutun gelır bol bol dınlen suan sana bunları yazdıgıma bıle ınanamıyorum cunku ben senın gıbı arkadaslara soruyordum benım sutum gelcekmı artcakmı dıye hepsı oluyormus şimdı gulerek hatırlıyorum bebegını kucagına al kokla op:)

Back