Sütünü sağarak veren anneler bi bakar mısınız?

E Elasu canim sen sütünü kac saatte bir sagiyosun? Hic emzirmiyor musun? Cok azalma varmi?
Uzulme canim en basta bende cok uzuldum ben o duyguyu hic tatmadim erken dogdugu icin emme refleksi yoktu biberona alismis kuvezde bida beni hic emmedi bnde yılmadan 100 gündür sagiyorum ama azaldı iyce bu gerçek cubku uyumadgu zaman sagamiyirum biri ona bakmasi lazim ki sagabileyim buda imkansız yalnizim en basta cok kolyadi miktar az ictigi icin ama simdi 90 100 ml iciyor onu cikartmak icin 1 saat sagiyorum tekrar uyut derken yine sagmaya basliyorum bna hic vakit kalmıyor ne yemek ne iş yapabiliyorum arada karbimi doyursam şükrediyorum sen yine de enzrmissin geri döndürmeye çalış mitlaja o avent aldim belkide bnmde ondan oldu

Onu tam bilmiyorum ama sen simdi medelaya gecince zaten bebek ondada zorlanarak emicek yani digerlerin gibi agzina akmiacak sut efor harcicak o yuzden memeyede doner diye dusunuyorum insallah
Insallah canim nolur dua et bana :KK43: su medela ise yarar insallah.internette cok akittigina dair yorumlar var ama insallah gercek degildir

Merhaba canim. Ben hem emzirip hem saganlardanim. Gece sagdiklarimi veriyordum biberonla, gunduz ve aksam emziriyordum.
Sadece sagmakla bitecegini sanmam, ama bebek emdikce sut cogalir denir bu da bi gercek. Belki emmesi kadar cok olmaz ama bitmez sanirim.
En onemlisi de stres yapmayin uzulmeyin, bebegini sadece mamayla buyuten anneler de var.
Saglikli olsunlar da.
Tesekkur ederim canim.benim uzuldugum nokta,sutum başta o kadar coktu ki,ve bebegim cok emme isteklibi bebekti.kendi ellerimle mahvettigim icin cok uzuluyorum.azalma olmasinda,artmasa da olur kafasindayim.yeterki azalmasin :KK43:

Evet canim hic emzrmiyorum malesef 3 saatte bir sagmaya çalışıyorum özelikle gunduz 5 ten sonra esim gelince yoksa pek mumkun olmuyo gece sagiyorum duzenli cok azalma var ilk basta coktu sutum sindi 90 ml zor cikiyor mama veriyorum yetmeyince sen nasil yapiyosun canim bide makina sutumu tam boşaltmıyor aslinda sut var ama cekmiyo bi seviyeden sonra

Uzulme canim en basta bende cok uzuldum ben o duyguyu hic tatmadim erken dogdugu icin emme refleksi yoktu biberona alismis kuvezde bida beni hic emmedi bnde yılmadan 100 gündür sagiyorum ama azaldı iyce bu gerçek cubku uyumadgu zaman sagamiyirum biri ona bakmasi lazim ki sagabileyim buda imkansız yalnizim en basta cok kolyadi miktar az ictigi icin ama simdi 90 100 ml iciyor onu cikartmak icin 1 saat sagiyorum tekrar uyut derken yine sagmaya basliyorum bna hic vakit kalmıyor ne yemek ne iş yapabiliyorum arada karbimi doyursam şükrediyorum sen yine de enzrmissin geri döndürmeye çalış mitlaja o avent aldim belkide bnmde ondan oldu
napicaz peki :KK43: benimde annem var suanda yanimda ama gidecek 1 hafta sonra.yanliz basima napicam nasil sagicam bilmiyorum.her yolu denedim.emzirnek icin takla atmadigim kaldi birtek ama yok.sen emzirmeye calistin.mi hic.napiyo mesela? Zorla veriyo musun agzina.her 3 saatte bir mutlaka sagiyo msuun?

napicaz peki :KK43: benimde annem var suanda yanimda ama gidecek 1 hafta sonra.yanliz basima napicam nasil sagicam bilmiyorum.her yolu denedim.emzirnek icin takla atmadigim kaldi birtek ama yok.sen emzirmeye calistin.mi hic.napiyo mesela? Zorla veriyo musun agzina.her 3 saatte bir mutlaka sagiyo msuun?
Calistim canim hala da cakisiyorum ama deliryo agliyo çiglik atyo memeyi sürdürüyor canim bi öğün sagamazsam mama veriyorum uyunca dger öğünü hazırlıyorum gündüzleri 3 saatte veriyorum gece 4 5 saat uyuduğu oluyo uyandrmiyirum gittiği yere kadae sagacam canim sonra mamaya doncem hic istemesemde cok moralim bozuluyor benimde

Calistim canim hala da cakisiyorum ama deliryo agliyo çiglik atyo memeyi sürdürüyor canim bi öğün sagamazsam mama veriyorum uyunca dger öğünü hazırlıyorum gündüzleri 3 saatte veriyorum gece 4 5 saat uyuduğu oluyo uyandrmiyirum gittiği yere kadae sagacam canim sonra mamaya doncem hic istemesemde cok moralim bozuluyor benimde
Esum isten geldiği zaman ben altini değiştirip ona veriyorum o doyuruyor ben hemen sagmaya basliyorum dger öğünü yani bi bir ogun hep onden gdyor boyle olunca mesla 10 da dotururkrn esim ben gece 1 dekini sagiyorum o sekil gundyz pek olmuyo bu tabi tek basima oldugum icin

Esum isten geldiği zaman ben altini değiştirip ona veriyorum o doyuruyor ben hemen sagmaya basliyorum dger öğünü yani bi bir ogun hep onden gdyor boyle olunca mesla 10 da dotururkrn esim ben gece 1 dekini sagiyorum o sekil gundyz pek olmuyo bu tabi tek basima oldugum icin
kac aydir sagiyorsun canim?

canım yardımcı olmak adına yazıyorum.. yan komşumun bebeğide emmedi onun sütü başlarda çok iyiydi ilk 4 ay hep sütünü verdi sonra az miktarda mama takviyesi vermişti azalmıştı sonra 2 ay sonra kadar sütü çok azalmıştı ve kesilmişti bebek hiç emmemiş.. toplamda 8 ay kadar sağarak verdi sanırsam.. inşallah inşallah emer sen yinede pes etme inşallah emer.. kimisi sonrada emiyo çünkü Allah yardımcın olsun..

Hiç emzirmedim. Bebeğim 5aylık. Hala sağarak veriyorum. Sağdığınız sürece azalmaz. Ayrıca manuel pompayla sütün devamını sağlayamazsınıZ çok yorucu. Otomatik şart.
Benim azaldı ya sen naptin da azalmadi bide hangi makine var 3 aydir sagiyorum ben 3 saatte 90 ml cikiyi iki gogusten onu da 1 saat sagiyium goguslerim cok yumusak cok zor oluyo sagmasi senin kac cikiyo kac saatte sagiyosun canim

Vaktim olmuyoki canim bebegim surekki agliyo kucak istyo uyanık oldugunda sen nasik oyaladin sut sagarken uyuyirken sağabiliyorum ben anca
Bende de o dert var. Uyumadığı zamanlarda oyun halısına bırakıyorum onun yanına oturup bir kolumla pompalara sarılıyorum diğer elimle onu oyalıyorum uslu bir çocuk da değil.akşam üstünde eşime bırakıyorum. Çok yorucu ama tek yolu bu.

Bende de o dert var. Uyumadığı zamanlarda oyun halısına bırakıyorum onun yanına oturup bir kolumla pompalara sarılıyorum diğer elimle onu oyalıyorum uslu bir çocuk da değil.akşam üstünde eşime bırakıyorum. Çok yorucu ama tek yolu bu.
Ayniyiz demekki benimk daha 2 aylik oyun halisina da bakmiyor daha o yuzden uyanikken hc sagamıyorum sutum cok azaldi lansinoh var bnde de göğüslerim yunusak olunca sagamiyirum bn mi yapamiyorum acaba sut var ama makine çekmiyo

X