Sütünü sağarak veren anneler bi bakar mısınız?

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
22 Haziran 2016
12.668
57.648
Selam arkadaslar,

1 bucuk aylik bebegim var.kisa sureli biberon kullanımı sonrasi memeye birdaha alistiramadim.biberonu da mamayi da kestim.zorla kavga dövüş emdirmeye calisiyorum.ama bebegim yaklasik 1 aydir ugrasmama ragmen yine memeyw dönmedi.medela calma biberon alicam.bi umut belki ise yarar diyorum.sizlere sorum, meme emdirmeyip,sütünü sadece sagarak verenler var mi? Bir muddet sonra sutte azalma oluyor mu illaki?duzenli sagsak bile :/ lutfen yardimci olun.tesekkur ederim

Ben de medela calma biberon kullanmistim hem emziriyodum hem sagip biberonla veriyodum meme reddi olmadi hic senin bastan kullandigin biberon anne memesi gibi olandanmiydi normal biberon muydu sutunu devamli sagip versen sutun kesilmez bence gelmeye devam eder sadece sen biraz zorlanirsin ama bencede en azindan bir sure oyle devam et biberon olarakta anne memesi gibi olandan ver kesinlille cunku diger biberonlar bebegin isine geliyo zorlanmadan ictikleri icin memeyi emmek zor geliyo malesef bu arada gogus pompasi olarakta medela kullaniyodum elektrikli cok memnundum

Ben de medela calma biberon kullanmistim hem emziriyodum hem sagip biberonla veriyodum meme reddi olmadi hic senin bastan kullandigin biberon anne memesi gibi olandanmiydi normal biberon muydu sutunu devamli sagip versen sutun kesilmez bence gelmeye devam eder sadece sen biraz zorlanirsin ama bencede en azindan bir sure oyle devam et biberon olarakta anne memesi gibi olandan ver kesinlille cunku diger biberonlar bebegin isine geliyo zorlanmadan ictikleri icin memeyi emmek zor geliyo malesef bu arada gogus pompasi olarakta medela kullaniyodum elektrikli cok memnundum
Merhaba canim,

Biberon olarak anne memesine en yakin dedikleri icin philips avent kullaniyordum.meme reddine sebep oldu lanet olasica biberon :KK43: sutum azalmasin istiyorum.yani hep diyorlar ki sagmak bir muddet sonra sütü azaltir diyorlar.o yuzden üzülüyorum.mamajoo var bende süt sagma makinesi olarak.keske medela alsaydim diyorum ama is isten gecti tbi :/

Canım bunla ilgili internette yazılar var, meme.reddi, oku.mutlaka.

Kimsenin olmadığı ortamda, aç.birakip emzirmeni tavsiye ederim
Onuda denedim canim,inat ediyor almiyor.acliktan saatlerce uyuyor belliki kan sekeri düşüyor.kaşık ve siringayla da yemiyor.emmiyor da.illa biberon istiyor.1 ay gecti üstünden hala alistiramadim unutturamadim:KK43:

Onuda denedim canim,inat ediyor almiyor.acliktan saatlerce uyuyor belliki kan sekeri düşüyor.kaşık ve siringayla da yemiyor.emmiyor da.illa biberon istiyor.1 ay gecti üstünden hala alistiramadim unutturamadim:KK43:
Ben de meme reddi yaşadımdogar doğmaz hiç ağzına almadi bir hafta

Biberona alışması için kaşıkla besledim.
Sonra yazılar okudum, şekerli su sürdüm meme ucuna öyle öyle alisti

Olsun canum mamajoo da iyi diye biliyorum manuel olmasinda sen yorulursun cunku ssgarken ben cok uzun sure sutumu sagdim ama ayni zamanda emzirdim sutum azalmayi birak sagdigim icin cogalmaya bile basladi cunku makine sut kanallarini aciyo sen hic canini sıkma medela nin biberonu haric baska biberon verme ve emzirmeye calis bence bir sure sonra memeye doner cunku biberondanda cektikce geliyo

Ben de meme reddi yaşadımdogar doğmaz hiç ağzına almadi bir hafta

Biberona alışması için kaşıkla besledim.
Sonra yazılar okudum, şekerli su sürdüm meme ucuna öyle öyle alisti
Annemde ucuna bal sür seker sür dedi ama yapmadim zararli olur diye.mama sürüp kandirmaya calistim ama yok.ufacık bebek beni parmaginda oynatıyor cok uzuluyorum emziremedigim ici

Olsun canum mamajoo da iyi diye biliyorum manuel olmasinda sen yorulursun cunku ssgarken ben cok uzun sure sutumu sagdim ama ayni zamanda emzirdim sutum azalmayi birak sagdigim icin cogalmaya bile basladi cunku makine sut kanallarini aciyo sen hic canini sıkma medela nin biberonu haric baska biberon verme ve emzirmeye calis bence bir sure sonra memeye doner cunku biberondanda cektikce geliyo
Cok sagol canim.bir an once gelse şu biberon elime cok mutlu olucam.dün siparis gectim daha.bebegim aç.kaşıkla da yemiyor siringayla da.illaki biberon istiyor.cok uzuluyorum.sutumde azaldi emmedigi icin.cok mutsuzum

Cok sagol canim.bir an once gelse şu biberon elime cok mutlu olucam.dün siparis gectim daha.bebegim aç.kaşıkla da yemiyor siringayla da.illaki biberon istiyor.cok uzuluyorum.sutumde azaldi emmedigi icin.cok mutsuzum
Bence sen simdi sutunu devamli sag bibiberonla ver simdilik diger biberonla gelene kadar ac kalmasin bebis kan sekeri duser yoksa sutunu sagdikcada sutun hic azalmaz merak etme emzirme duzenini oturtmak cok sıkıntili ama insallah bir yoluna sok sonra rahat ediceksiniz bende cok ugrastim zamaninda ama sonra 2 yasina kadar emzirdim

Bence sen simdi sutunu devamli sag bibiberonla ver simdilik diger biberonla gelene kadar ac kalmasin bebis kan sekeri duser yoksa sutunu sagdikcada sutun hic azalmaz merak etme emzirme duzenini oturtmak cok sıkıntili ama insallah bir yoluna sok sonra rahat ediceksiniz bende cok ugrastim zamaninda ama sonra 2 yasina kadar emzirdim
Insallah yaa cok mutsuzum :KK43:

Bu arada bazi anneler sirf sut kanallari acilsin diye hastanelerden sagma makinesi kiraliyolar yani sut sagdikca azalmaz korkma asil cogalir
Hic emmeden cogalir mi cidden.hem emzirip hem saganlarin cogaliyormus ama emzirmeden saganlarin azaliyormus oyle duydum

Hic emmeden cogalir mi cidden.hem emzirip hem saganlarin cogaliyormus ama emzirmeden saganlarin azaliyormus oyle duydum
Onu tam bilmiyorum ama sen simdi medelaya gecince zaten bebek ondada zorlanarak emicek yani digerlerin gibi agzina akmiacak sut efor harcicak o yuzden memeyede doner diye dusunuyorum insallah

Merhaba canim. Ben hem emzirip hem saganlardanim. Gece sagdiklarimi veriyordum biberonla, gunduz ve aksam emziriyordum.
Sadece sagmakla bitecegini sanmam, ama bebek emdikce sut cogalir denir bu da bi gercek. Belki emmesi kadar cok olmaz ama bitmez sanirim.
En onemlisi de stres yapmayin uzulmeyin, bebegini sadece mamayla buyuten anneler de var.
Saglikli olsunlar da.

E Elasu canim sen sütünü kac saatte bir sagiyosun? Hic emzirmiyor musun? Cok azalma varmi?
Evet canim hic emzrmiyorum malesef 3 saatte bir sagmaya çalışıyorum özelikle gunduz 5 ten sonra esim gelince yoksa pek mumkun olmuyo gece sagiyorum duzenli cok azalma var ilk basta coktu sutum sindi 90 ml zor cikiyor mama veriyorum yetmeyince sen nasil yapiyosun canim bide makina sutumu tam boşaltmıyor aslinda sut var ama cekmiyo bi seviyeden sonra

X