Bebek Beslenmesi Sütünü sağan anneler bakınız...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Süt sağıldıktan sonra buzdolabına koyuyorum. Bebeğime vermeden önce biberonu sıcak su dolu kaba oturtup ısıtıyorum. Acaba bu yöntemle sütteki besin değerleri ölür mü?:1rolleyes:
Ayrıca işe başlayacağım işyerinde sağdığım süt eve gelene kadar yolda bozulur mu? (Malum havalar sıcak)CADIARZU

canım bende oğlum uyurken sütümü sağıp dolaba koyuyorum ve aynen senin gibi ısıtmak için sıcak su dolu bardağa koyuyorum biberonuyla. sonuçta süt buzdolabında 24 saat kalabilio.24 saat sonra besin değerleri ölmeye başlıomuş ben sordum.eğer 24 satten fazla saklayacaksan derin dondurucuya koy.evden işe gelirken de hiçbişe olmaz çünkü dışarıda en fazla 8 saate kadar durabilio canım havalrın sıcak olmasının önemi yokmuş.

bu verdiğin bilgi benim için çok iyi oldu.iş yerinde buzdolabına koyamadığım için sütüm bozuluyor mu diye üzülüyordum.ama bu bilgi yüreğime su serpti.teşekkür ederim.

ben işyerinde sağdığımı orada buzdolabına koyup, eve gelirken yemek termosları var ona koyuyordum. ısıtmak için beko da biberon ısıtıcısı var ben 20 tl ye almıştım. çok işe yarıyor. oğlum 43 günlükken işe başladım ve 1 sene böyle emzirdim.

slm anneler:) ben de yeni işe başladım ve yeni sağmaya başladım, ama daha önce sütüm çok olmasına rağmen sağmaya başlayacağım zaman azaldı resmen, şimdi akşamları sağıyorum birkaç gecedir, çok az süt geliyor. zaten memelerin de boş olduğunu hissediyorum, neden böyle oldu acaba ne yapsam?
bir de mesela günde kaç kez sağıyorsunuz ve ne kadar süt çıkıyor toplam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…