sütünü pompalayıp depolayan çalışan annelere uyarı!!

bahbel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
34
2
36
Mardin
3.5 aylık bi kızım var ve işe yeni başladım.sütümü manuel pompayla sağıp buzlukta saklıyorum.kayınvalidem biberonla veriyo.benim durumumda olanlar bebeğinizi emzirirken diğer memeyi pompalayın mutlaka.çünkü bebek emerken diğer memeden otomatik olarak süt geliyo.emzirmeden pompaladığımda iki memeden elde ettiğim sütün iki katını tek memeden sağlşıyorum bu şekilde. sizinle de paylaşmak istedim.deneyin memenizden çıkan sütün fazlalığına inanamayacaksınız

bunu bana kayınvalidem kaç gündür söyleyip duruyodu ben de ya nasıl olur çok zor olur diyip duruyodum dün sabah ya bi deniyim dedim bebeği memeye yerleştirip diğerini sağmaya başladım ve gözlerime inanamadım arada bi meme çıkıyo kızımın ağzından ama zaten kendisi yakalıyo tekrar sorun olmuyo yani sağ elim bebişin başının altındaysa sol elimle sol memeyi sağıyorum hiç de düşündüğünüz gibi zor değil bi kere deneyin bakın göreceksiniz...bol bol sütümüz olması dileğiyle :))

ben elektrikli pompa kullanıyorum sanırım onunla daha kolay olur bugun deneyeceğim bi ara bakalım nasıl bi sonuç alacağım yazarım buraya deneyınce.
ben daha işe başlamadım eylülde okullar açılana kadar oğlum da 8 aylık olacak ama yıne de ihtiyacım olacak tabi süt sağıp bırakmaya.deneyelım görelim:)

sonucu bekliyorum merakla umarım bende olduğu gibi çok daha fazla süt sağarsınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…