• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Sütünü arttırmak isteyenlere hediye içecek

aysegul72

BAHAR GELDİ HOŞ GELDİ
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
2.083
6
158
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar, elimde E-bebekten aldığım değişik markalara ait süt arttırıcı içecekler var. İhtiyacı olan arkadaşlar özelden mesaj gönderirlerse hediye etmek isterim.

cnm merhaba benim 49.gunluk bebegim var sutum cok az sezeryanla.oglumu kucagima aldim ben alabilirmiyim mail adresim nurten_dagli@hotmail.com cep telini msj atarsan ben ararim detaylari konusuruz olabilirmi ilgine tesekkurler...

Sevgili arkadaşlar,
Mesaj yazan arkadaşlarla iletişim kuracağım ve elimde fazla bulunan bu ürünleri kendilerine ulaştıracağım. Sütlerini arttırır kuzularını daha iyi besleyebilirler inşallah :)

canım benımde ıkı aylık bır oglum var sutum yetmıyor bu ay cok az kılo aldı doktor 15 gun sonra gel kılo alımına gore mamaya baslarız dedı eger elınde varsa ben de ıstesem ayıp olur mu mamaya baslamak ıstemıyorum

Merhaba Tostip,
Çok isterdim ancak elimde bulunanlar sınırlı sayıda idi.. İlk mesaj yazan ve özelden mesaj gönderen iki arkadaş ile iletişim kurduk..
Umarım sütün artar.. Bol miktarda sıvı (özellikle su) tüket ve bebeğin her istediğinde emzir lütfen.. Sevgiler

Merhaba Tostip,
Çok isterdim ancak elimde bulunanlar sınırlı sayıda idi.. İlk mesaj yazan ve özelden mesaj gönderen iki arkadaş ile iletişim kurduk..
Umarım sütün artar.. Bol miktarda sıvı (özellikle su) tüket ve bebeğin her istediğinde emzir lütfen.. Sevgiler

cok tesekkur ederım canımm

Back