• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sütün Kesiliyo... Lütfen Yardım Edin... Çok Çaresizim :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hiç üzülme soğan herşeye faydalı benim ikiz kızım var doğum yapmadan önce yaşlı bir teyze söyledi.soğan suyu sür dedi. göğsüme 15 gün boyunca suyunu sürdüm hiç yarılmadı ve çatlamadı.doğumdan sonra kahvaltı hariç heröğün soğan pekmez ve helva (tatlı) yedim emmediler fakat her 3 saatte sağdım sürekli emzirmenin (sağmanın) de çok faydası var 300 cc sütüm olurdu her sağdığımda 150 şer cc verdim sonra emmeye bir alıştılar ikiside 2 yaşına kadar emdi.şimdi 3 yaşındalar ve ben birdaha doğum yapacam 20 günüm kaldı.göğsüme soğan suyu sürmeye başladım inş. Bu seferde sütüm çok olur göğsümde acımaz.

BEKLENEN OLDU ARTIK...
BUGÜN TAMAMEN SÜTÜM KESİLDİ. :((((((((((((((((((((((((((((
1 SAAT MEMEDE TUTTUM KIZARANA KADAR HEP AĞLADI
O ZAMAN FARKETTİM.
POMPAYLA DENEDİM MEMEMİN UCU KOPANA KADAR YİNE GELMEDİ :(((((((((((((((((
OĞLUM DAHA ÇOK KÜÇÜK :((((((((((((((((((((((
nAPICAM ŞİMDİ BEN OĞLUMU MAMAYLA MI BÜYÜTÜCEM :(((((((((((((
ALLAH'IN TAKDİRİ NAPALIM :((((((((((((((((((((((

Celi sütün kesilmesinin en büyük sebebi stres. önce bu durumdan kurtulmalısın. sana tavsiyem e-bbebek te satılan milkplus içeceğini kullanman. sütü kesilenlerin bile sütünü geri getiriyormuş.
üstelik %100 memnuniyet garantisi veriyorlar. olmazsa iade edersin.

Back