tavsiyelerinizin hepsini dikkate alıyorum. Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok çok çok teşekkür ederim.
Emzirmeye çalışıorum memede 1 saat kadar tutuyorum. Tek göğüsümde süt artık gelmez oldu.
Arkadaşım HİPP anne sütü arttırıcı çay tavsiye etmişti şuan onu kullanıyorum.
Kendi moralimi kendim yükseltmeye çalışıyorum.
Sürekli dua ediyorum sütüm olsun die.
İçten içe de üzülmüyo deilim aslında...
Göğüslerimin uçları da yok başlık kullanıyorum acaba onu da mı bıraksam.
Diyorum ya akıl verenim yok laf sokanım var sadece((
BEKLENEN OLDU ARTIK...
BUGÜN TAMAMEN SÜTÜM KESİLDİ.(((((((((((((((((((((((((((
1 SAAT MEMEDE TUTTUM KIZARANA KADAR HEP AĞLADI
O ZAMAN FARKETTİM.
POMPAYLA DENEDİM MEMEMİN UCU KOPANA KADAR YİNE GELMEDİ((((((((((((((((
OĞLUM DAHA ÇOK KÜÇÜK(((((((((((((((((((((
nAPICAM ŞİMDİ BEN OĞLUMU MAMAYLA MI BÜYÜTÜCEM((((((((((((
ALLAH'IN TAKDİRİ NAPALIM(((((((((((((((((((((
BEKLENEN OLDU ARTIK...
BUGÜN TAMAMEN SÜTÜM KESİLDİ.(((((((((((((((((((((((((((
1 SAAT MEMEDE TUTTUM KIZARANA KADAR HEP AĞLADI
O ZAMAN FARKETTİM.
POMPAYLA DENEDİM MEMEMİN UCU KOPANA KADAR YİNE GELMEDİ((((((((((((((((
OĞLUM DAHA ÇOK KÜÇÜK(((((((((((((((((((((
nAPICAM ŞİMDİ BEN OĞLUMU MAMAYLA MI BÜYÜTÜCEM((((((((((((
ALLAH'IN TAKDİRİ NAPALIM(((((((((((((((((((((
Arkadaşım Allah yardımcımız olsun sütümüzü artırsın tez zamanda. Benim de sütüm yeterli gelmiyor çok çaba sarfediyorum geleceğine inanıyorum, benim de yakınlarım neler neler diyorlar göğüslerimi elleyip yumuşacık doğru dürüst süt yok bununla çocuk doyar mı diyorlar, ben onlardan ümit vermelerini beklediğim halde, cahiller ve düşüncesizler, alıştım artık hiç takmıyorum maşaAllah ve gülüp geçiyorum...tavsiyelerinizin hepsini dikkate alıyorum. Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok çok çok teşekkür ederim.
Emzirmeye çalışıorum memede 1 saat kadar tutuyorum. Tek göğüsümde süt artık gelmez oldu.
takmamak olmuyo bazen insanın elinde olmuo duygularının hissettiklerinin önüne geçemio.
Sütümü sağıpta veriyorum. emzirmeye çalışıorum yapıştırıorum memeye ama gelmeyince çok ağlıo. emmiyoo. Çünkü pompayla bile zor gelio ki çocuk çekince nasıl gelsin. Oğlum çoook küçük henüz 23 günlük. Çok üzülüyorum çoookkkk((((
tavsiyelerinizin hepsini dikkate alıyorum. Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok çok çok teşekkür ederim.
takmamak olmuyo bazen insanın elinde olmuo duygularının hissettiklerinin önüne geçemio.
Sütümü sağıpta veriyorum. emzirmeye çalışıorum yapıştırıorum memeye ama gelmeyince çok ağlıo. emmiyoo. Çünkü pompayla bile zor gelio ki çocuk çekince nasıl gelsin. Oğlum çoook küçük henüz 23 günlük. Çok üzülüyorum çoookkkk((((
canım sütünü arttırmak için bir ilaç var ondan kullan motilium tablet 1 pk kullan çok işe yarıyor sonra bırak ve kendi çabalarınla devam et sakın bırakma peşinii bebeğin daha çok küçük bende kullandım bu ilacı pek yan etkisi yok ama tabi sonuçta ilaç fazla kullanma ama şu aşamada sütünü geri getirmek için lütfen allllll hatta hemen bugün al sabah öğla akşam 1 er tane iççç sonrada şu stresten kurtull bak hepimizin başında k.valide eşimle aram bozukkk pazar günü resmen sinir krizi geçirdim eşim çokk korktu şimdi bu camı çerçeveyi indirecek diye apartman inlediii rezil oldum millete ama ohhh rahatladım hemen toparladım kendimii çünkü benim kendimi salmaya hakkım yok benim bebişim var dedim üçparalık insanlara kızıp onu üzemem o kadar kavgada bile yavrum çok etkilendi 2 gündür uykusundan ağlayarak uyanıyorrr HADİ SENDE TOPLA HEMEN KENDİNİİİİİ
bu maltana hala bende cok sut yapar. ne zaman icsem goguslerim kocaman oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?