SÜTÜN GELMEMESİ (benim gelmiyor daha)??

benımde gelmedı ve gelmesını su an ıstemem zaten.lansıloh krem aldım dogumdan bır ıkı hafta once onu surmeye baslıcam bebıs dogunca gelsın acelemız yok valla sımdıden

bu krem eczaneden mı aldın cnm.kozmetık değil demi? önce sürmeye baslarsan bı yan etkısı falan da yok yani....????

bendende ne süt nede sıvı geldi, hatta göğüs uçlarım bile çıkmadı :KK43:(
bazı hamilelerde sıvı doğumdan öncede gelirmiş ama bu illaki herkeste olması gerekmezmiş...

bende de süt yok henüz. bebeğimle birlikte gelsin kafi... lansinoh krem kullanıyorum 30. haftadan beri. 7. ayda hazırlamak lazımmış göğüs uçlarını. hiç olmazsa bepanthen krem sürülebilir. bir arkadaşım kullanmış ve yara olmamış gögüs ucu..

bu krem eczaneden mı aldın cnm.kozmetık değil demi? önce sürmeye baslarsan bı yan etkısı falan da yok yani....????

krem bebe mağzalarında bile bulunabiliyor.kozmetik değil %100 bitkisel.ben 7.aydan itibaren kullandım bebeğin emmesinde sorun olmuyor yani memede kalsa bile bitkisel olduğu için yan etkisi yok:sm_confused:çok yoğun bir krem azıcık alıp her iki ucada sürülebiliyor.hatta en küçük boyundan alın bence yeterli gelir.ben doğumdan sonrada kullanmıştım hiçbir sorunum olmadı çok şükür inşallah sizlerinde olmaz:Saruboceq:

eczaneden aldım bende küçük boyunu aldım sadece gogus uclarına surulecegı ıcın yeterlı olur bencede.

bendede gelmedi ve bu çok normal sakın göğüslerinle oynama doğum sırasında kasılmalar göğüse sinyal gönderirmiş süt o zaman üretime başlıcak.

X