SÜTÜN GELMEMESİ (benim gelmiyor daha)??

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
arkadaşlar şu 2-3 gündür kafamı kurcalıyor habire göğsüme bakıp duruyorum ya hala benden ne akıntı nede sıvı falan gelmiyor göüslerimden çokk üzülüyorummafoldumben benle birlikte doğum yapacak olan arkadaşlarımın teee 6 ayda başlamış sıvı gelmeye acaba bende mi bir sorun var.. kimileride diyorki doğumdan sonra gelir ama o zamanda bebeğim süt gelsin diye göğüs ucumu yara edercek çekmekten buna nasıl dayancam bilmiyorum:Saruboceq: istiyorumki şimdi sıvı gelse çocuk olduğundada rahat rahat emse :ecrin_bebek:bunun yok mu bir çaresi lütfen yorumlarınızı bekliyorum a.s.

canim herkesin ayni zamanda gelmezmis kiminin dogumdan once kiminin dogumdan sonra gelirmis..sabret gelir elbet...

canım sütünün gelmemesi en güzeli canını boşuna sıkma illaki gelecek
benim ilk gebeliğimdede gelmişti ama yinede yara olmuştu göğüs uçlarım

arkadaşlar şu 2-3 gündür kafamı kurcalıyor habire göğsüme bakıp duruyorum ya hala benden ne akıntı nede sıvı falan gelmiyor göüslerimden çokk üzülüyorummafoldumben benle birlikte doğum yapacak olan arkadaşlarımın teee 6 ayda başlamış sıvı gelmeye acaba bende mi bir sorun var.. kimileride diyorki doğumdan sonra gelir ama o zamanda bebeğim süt gelsin diye göğüs ucumu yara edercek çekmekten buna nasıl dayancam bilmiyorum:Saruboceq: istiyorumki şimdi sıvı gelse çocuk olduğundada rahat rahat emse :ecrin_bebek:bunun yok mu bir çaresi lütfen yorumlarınızı bekliyorum a.s.

üzülme canım benimde gelmedi ama sezeryanla doğum yapmama rağmen hemen geldi ve halen emiyor oğluşum.o geleceği zamanı bilir sen takılma sağ salim al bebişini kucağınayerimseniben

öyle kızlar ama bebeğimde doğuma kadar süt gelmezse çeke çeke yara etcek memişleri zaten şuan bile çok acıyorr keşke gelsede sıvımıdır akıntımıdır neyse oğlumda doğduğunda hiç acı vermeden emse

öyle kızlar ama bebeğimde doğuma kadar süt gelmezse çeke çeke yara etcek memişleri zaten şuan bile çok acıyorr keşke gelsede sıvımıdır akıntımıdır neyse oğlumda doğduğunda hiç acı vermeden emse

canım neden böyle düşünüyorsun ki geldiği zamanda yara olabiliyor göğüs uçları krem kullanmıyormusun sen?ben Lansinoh kullandım ve çok şükür hiç yara olmadı göğüslerim.:sm_confused:

göğsün acıyosa hemen kreme başla

ve göğüslerine uğraşma bi çok annede doğumu 2 yada 3. günü süt geliyo

canım neden böyle düşünüyorsun ki geldiği zamanda yara olabiliyor göğüs uçları krem kullanmıyormusun sen?ben Lansinoh kullandım ve çok şükür hiç yara olmadı göğüslerim.:sm_confused:

canım kullanmıyorum sadece vücut yağı kullanıyorum çatlaklara onuda göğsüme yedirip nemlendiriyorum hergün

bendend egelmıyor canım.kafaya taktıkca gelmez.o gelecegı zamanı biliyor sanırım..illa geleck dıye birsey yokki

ben den de süt müt bişey gelmiyor illa gelmesimi lazım yafff.ben dogumdan sonra geliyor diye biliyorum..

ben den de süt müt bişey gelmiyor illa gelmesimi lazım yafff.ben dogumdan sonra geliyor diye biliyorum..

ben de sütün hemen gelmemesi gerektiğini biliyorum a.s ilk gelecek olan süt bebeğimize antibiyotik gibi gelecek çoğu hastalığa karşı ilaç diye biliyorum... kolostrum olması lazım ilk sütün adının... normal sütten daha katı ve daha sarıya kaçıyormuş rengi... umarım yavrularımız mahrum kalmaz bu sütten :nazar:

wallahi kimilerinin doğumdan önceki aylarda başlıyor kızlar bende merak içindeyim benim gelmiyor ama kimilerinde doğumdan sonra geliyormuş benim korkum var işte şimdi gelmiyor ya bebeğim doğduğunda da çekerek yara edecek göğüslerimi nasıl dayancam bilmiyorum zaten çok acıyorlar acaba diyorum bir bileniniz varmı doğumdan önce gelmesi için bişey yapılıyormu??

canım ablamın ilk bebeğinde yara olmuştu ve bana çok acıdığını ama buna deydiğini söylerdi... benimde ucları çok hassas neye değse acıyor... bence yeterki emsinler bitanem yaranın çaresi var ama emmiyen bebeğin çaresi yok a.s bence çok dert etme,benim de gelmedi henüz :teselli:

benımde gelmedı ve gelmesını su an ıstemem zaten.lansıloh krem aldım dogumdan bır ıkı hafta once onu surmeye baslıcam bebıs dogunca gelsın acelemız yok valla sımdıden

incitanem benim de süt neyin yok... sen bu topiği açınca ben de durum bu kadar vahimmi diye düşünmeye başladım...

X