• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sutun azalmasi

Cglokty

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
16
0
6
34
İstanbul
Kizlar 3 aylik bi bebisim var.. Sutum yetiyordu simdiye kadar cok sorun yasamadim ama bu siralar goguslerim iyice yumusadi ve farkediyorum ki dolmuyor bebis ac kaliyor.. Onceden sagdigim sutlerimi dolaptan cikarip veriyorum oyle doyuyor rahatliyor. Mesela gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandi goguslerim 6 saat gecmesine ragmen dolmamisti neden boyle oluyor? Sutum kesilicek mi acaba? Arastiriyorum soruyorum boyle olmamasi lazim sizden de fikir almam gerek lutfen yardimci olur musunuz??

Hayir sutun bitmiyor srtik belli bir aydsn sonra goguslrrde sertleşme olmuyor.vucut bu sisteme alisiyor.emzirmeye devam

Sadece donem donem boyle oluyor sonra bitiyor degil mi? Mama takviyesi yapicaz yetmeyince mecbur

Stres çok önemli gelmio yetmiyor dersen yetmes bol su ve yeşillik tüket başkada bişiye gerek yok ayrıca biberona yada kaşığa alışan bebek bida memeni istemes sağmaklada sütün artmas tecrübeyle sabittir :)

Stres çok önemli gelmio yetmiyor dersen yetmes bol su ve yeşillik tüket başkada bişiye gerek yok ayrıca biberona yada kaşığa alışan bebek bida memeni istemes sağmaklada sütün artmas tecrübeyle sabittir :)

Peki napicam ki ozaman? Ac kaliyo agliyo bebis 😞

Peki napicam ki ozaman? Ac kaliyo agliyo bebis 😞

Rezene çayını denemelisin oda süt artırıo ve rahatlatıyor kompostod a çok işe yarıyo tabi dinlenmek gerekir imkanın varsa bebiş uyudukça sende yat Dr bana 3 litre su demişti bide bunlara ek başka sıvılarda al düzelrr inş

Back