• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ya canım benim kızım da 10-11 gibi uyuyor sabah 6 yada 7 de kalkıyordu:( doktor bana geceleri de emzir dedi çocuğun dengesi bozuldu sanki 1 haftadır sürekli uyanıyor..uyku düzenini mi bozduk nebilmiyorumkismile

canım seninki daha çok uyuyormuş. doktorumuz altı saat kesntisiz uyuması iyi dedi ama yedi saati bulmasın dedi. ben uyandırıp emziriyim dedim ama çocuğun düzenini bozma dedi nasıl alışırsa öyle gider bir bakmışsın yaşına girmiş hala geceleri uyanan bir çocuğun olur dedi. bende altı saati geçirmiyorum.

canım seninki daha çok uyuyormuş. doktorumuz altı saat kesntisiz uyuması iyi dedi ama yedi saati bulmasın dedi. ben uyandırıp emziriyim dedim ama çocuğun düzenini bozma dedi nasıl alışırsa öyle gider bir bakmışsın yaşına girmiş hala geceleri uyanan bir çocuğun olur dedi. bende altı saati geçirmiyorum.

bazen 8 saat bile uyuduboshayallersmile bana da sağlık ocağı demişti uykusunu bölme diye..

Benim bebiş 3 aylıkken doktorum hala bana 4 saati geçmesin dedi. Bende geçirmemeye çalışıyorum. Kan şekeri düşermiş. Gerçi bizimki 2,5 - 3 saatte bir uyanıyor :(

benim doktorum bebeğin kaç kiloysa o kadar saat aç kalabilir. sonra emzirmen gerekli yoksa kan şekeri düşer dedi. bebeğim 5,4 kg. yani en fazla 5,5 saatte uyandırıyorum.

benim doktorum bebeğin kaç kiloysa o kadar saat aç kalabilir. sonra emzirmen gerekli yoksa kan şekeri düşer dedi. bebeğim 5,4 kg. yani en fazla 5,5 saatte uyandırıyorum.

bebeğin kaç aylık canım??benden tavsiye çok pişmanım, 6 ay geceleri 3 saatte bir uyandır..sonra uyur zaten..ben sağlık ocağındaki hemşireyi dinledim uyandırmadım ama gece emzirmesi çok önemliymiş..

bugün bizde sağlık ocağına aşı için gitmiştik hemşire gece sütünün bebeğin kilo alımı için çok öenmli olduğunu mutlaka üç saatte bir uyandırıp emzirmemi söyledi. herkes farklı birşey söylüyor doktorumda bırak uyusun diyor valla bende şaşırdım ama üç saatte bir kaldırmaya karar verdim. doğumumu yapan doktorum geceleri emziren annelerin sütü daha uzun süre devam ettiğini söylemişti geceleri süt salımı fazla olurmuş

bugün bizde sağlık ocağına aşı için gitmiştik hemşire gece sütünün bebeğin kilo alımı için çok öenmli olduğunu mutlaka üç saatte bir uyandırıp emzirmemi söyledi. herkes farklı birşey söylüyor doktorumda bırak uyusun diyor valla bende şaşırdım ama üç saatte bir kaldırmaya karar verdim. doğumumu yapan doktorum geceleri emziren annelerin sütü daha uzun süre devam ettiğini söylemişti geceleri süt salımı fazla olurmuş

çok pişmanım çokkkkboshayallersmile keşke uyandırıp emzirseydim ben de..şimdi emziriyorum ve 7 günde 200 gr almış..ne kadar fayda ediyor artık sen düşün

dogdugundan berı bebegımı gecelerı 3 yada 4 kez emzırıyorum su an 7 ay 2 haftalık gecelerı emzırmeme ragmen kılo alımı o kadarda fazla degıl yada oglum cok hareketlı ondan alamıyo :uhm: oglum 8500kg

kızlar bende bugün doktora gittim kızım bir ayda 750 gr almış doktor bana gece uyanmıyorsa elleme uyusun dedi bu arada kızım iki aylık. kızım saat 12 gibi emiyor birdaha sabah altıya kadar uyanmıyor

valla süper 750gr alması benim kızımda iki aylık ve gece 3 saate bir 60gr mama içiyor oda 750 gr almış ben günüdüz emziriyorum gece mama veriyorum sen uyndırmaya calış altını ac ozaman hemen uyanır

Back