- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kızım 4 aylık ve 7340 gr..şimdiye kadar en az 500 gr alırken 1 ayda 200 gr almış..bana sağlık ocağı sütün yetiyor dedi ama benim moralim bozuldu..çünkü ayda en az 500 almalı..sütün yeterli olup olmadığını nasıl anlarız?
tatlım benim oğlum da 4 aylık ve 6 500 kilo üzülme okadar yetiodurr bnm sıpam fazla hareketli olduğundan alamıyor yoksa iyi emio yani sütümde yetioo
daha çok yeni bir annesin sütün artar canım merak etme. ayrıca o dönemlerde bebeklerin her bezi kirli olu bu çok normal.benım oglumda 20gunluk sureklı emmek ıstıyor aglıyor kakasınıda fazla yapmıyor her bezını degıstırdıgımde az bulasık kakası oluyor bende sutumun yetmedıgını dusunuyorum goguslerımde kuculmuye basladı ama emerken masallah yutkunuyor ve sureklı genzıne kacıyor
doymasa susmamacasına ağlar. bence de hemen mama verme. mamanın da ayrı sorunları var malesefarkadaşlar kızım 4 aylık ve 7340 gr..şimdiye kadar en az 500 gr alırken 1 ayda 200 gr almış..bana sağlık ocağı sütün yetiyor dedi ama benim moralim bozuldu..çünkü ayda en az 500 almalı..sütün yeterli olup olmadığını nasıl anlarız?
kızlar bende bugün doktora gittim kızım bir ayda 750 gr almış doktor bana gece uyanmıyorsa elleme uyusun dedi bu arada kızım iki aylık. kızım saat 12 gibi emiyor birdaha sabah altıya kadar uyanmıyor