• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütümün artması için?

• Konu Sahibi Konu Sahibi milkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sağolun emeğinize sağlık
Aslında emzirirken stres yapmıyorum ki zaten az olmasını kabullendim yani verme esnasında artacak değil. Ben genel olarak üzülüyorım işte ... ve emzirirken nadirde olsa kanama olıyır ve tekinden acı çekiyorım yoksa daha sık emzirirdim doktora gittim ilaç kullandım ama acıması çoğu annenin ortak derdi
Aslında verme esnasında artacak tam olarak :) inanın bekleywrek değil bebek çektikçe gelecek. Ben bazen bebek çektikçe bir sızı şeklinde sütün indiğini hissetmeye basladim. Bir de bebek bir göğsü çekerken diğerinden süt gelebiliyor onu da biriktirin. Benim de ilk günlerde kanama da oldu iltihap da geldi çok inanılmaz acılar yaşadım hala da oluyor ama eskisi kadar değil onu da şöyle yaptım göğüs kalkanı aldım.sert olanlardan. Kıyafet degdikce hem çok canım yanıyordu hem de krem sürsem de iyilesemiyordu göğüs kalkanı aşırı isime yaradı tabsiye ederim. Her emzirme sonrası kremimi surup onu takip öyle kıyafeti örttüm. İyileşme sürecini hızlandırdı ve kıyafetlerin temasıyla acıyı önledi.
Bir de her gün sıcak suyla duş almaya çalışın kanalları genişleterek sütün inişini kolaylaştırıyor buna fırsat bulamazsanız emzirmeden ve sagimdan önce sıcak kompres yapın

Merhaba arkadaşlar
Nerdeyse 40 ımız çıkacak, başından beri sütüm az, tek seferde sağım rekorum 60
Ama nerdeyse her sağımda 30 cc çıkıyor
Hoşaf, bulgur pilavı, humana denedim
Bol su içmek... iyi beslenmek... peki deneyip de sonuç aldım dediğiniz besin veya yöntem var mı
Çok üzülüyorum yavruma,
Allahtan mama veriyoruz ama ben sütümle doyırmak istiyorum
Yulaf soğan patlamış mısır rezene yeşil mercimek

Bebekle duşa girmek ten teması
Ayrıca sıcak su ile memeye kompres yapmakta sütü etkiliyor
Aslında verme esnasında artacak tam olarak :) inanın bekleywrek değil bebek çektikçe gelecek. Ben bazen bebek çektikçe bir sızı şeklinde sütün indiğini hissetmeye basladim. Bir de bebek bir göğsü çekerken diğerinden süt gelebiliyor onu da biriktirin. Benim de ilk günlerde kanama da oldu iltihap da geldi çok inanılmaz acılar yaşadım hala da oluyor ama eskisi kadar değil onu da şöyle yaptım göğüs kalkanı aldım.sert olanlardan. Kıyafet degdikce hem çok canım yanıyordu hem de krem sürsem de iyilesemiyordu göğüs kalkanı aşırı isime yaradı tabsiye ederim. Her emzirme sonrası kremimi surup onu takip öyle kıyafeti örttüm. İyileşme sürecini hızlandırdı ve kıyafetlerin temasıyla acıyı önledi.
Bir de her gün sıcak suyla duş almaya çalışın kanalları genişleterek sütün inişini kolaylaştırıyor buna fırsat bulamazsanız emzirmeden ve sagimdan önce sıcak kompres yapın
Yulaf soğan patlamış mısır rezene yeşil mercimek
Hepinize çok teşekkür ederim
Sağolun

Merhaba arkadaşlar
Nerdeyse 40 ımız çıkacak, başından beri sütüm az, tek seferde sağım rekorum 60
Ama nerdeyse her sağımda 30 cc çıkıyor
Hoşaf, bulgur pilavı, humana denedim
Bol su içmek... iyi beslenmek... peki deneyip de sonuç aldım dediğiniz besin veya yöntem var mı
Çok üzülüyorum yavruma,
Allahtan mama veriyoruz ama ben sütümle doyırmak istiyorum
Tahin pekmez ve kabak ibanışmaz arttırdı venim sütümü denemeni tavsiye ederim

Tahin pekmez ve kabak ibanışmaz arttırdı venim sütümü denemeni tavsiye ederim
Teiekkürler
Ama lütfen tahin ne kadar sürede arttırdı yazar mısınız
Ben tahin iki gündür yiyorum balla karıştırıp
Bana diyin ki günde şu kadar kaşık ye diyin
Çok ihtiyacım var
Bana akıl verin lütfen
Bebeğim memede ağlamaya başladımsinirleniyor
:( lütfen yardım edin

Teiekkürler
Ama lütfen tahin ne kadar sürede arttırdı yazar mısınız
Ben tahin iki gündür yiyorum balla karıştırıp
Bana diyin ki günde şu kadar kaşık ye diyin
Çok ihtiyacım var
Bana akıl verin lütfen
Bebeğim memede ağlamaya başladımsinirleniyor
:KK43: lütfen yardım edin
Canım ben geceleri uyku arasında kalkıp 5-6 yemek kaşıgı karıstırıp yiyorum günduzde rezeneli kekik kaynatıyorum 4 günden beri yiyorum inanılmaz etkisini gördüm birde çekirdekli kuru uzum kaynat fokur fokur 1 saate yakın kaynasın

Canım ben geceleri uyku arasında kalkıp 5-6 yemek kaşıgı karıstırıp yiyorum günduzde rezeneli kekik kaynatıyorum 4 günden beri yiyorum inanılmaz etkisini gördüm birde çekirdekli kuru uzum kaynat fokur fokur 1 saate yakın kaynasın
Sağol teşekkür ederimm

Back