• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütümü nasıl artırabilirim??

ozgesare

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
93
43
8
30
Bebeğim yarın 3 aylık olacak sütüm yetmiyor mama da veriyorum ek olarak .doktor yeter sütün dedi bize .Eşimi de ikna etti yettigine dair ama çok ağlıyor hiç uyumak bilmiyor saatlerce biliyorum yetmedigini Zaten aşırı gazlı bı bebek. Eşimden gizli mama veriyorum resmen.Sutum nasıl artar kızlar ?Bir de önerdiğiniz doyurucu bı mama var mı? Mamadan sonra su da veriyor musunuz?

Belki de aç olduğu için değil gazı olduğu için sancısı olduğu için ağlıyordur

Benim oglumda hep aglardi bende sutum yetmiyor diye dusunurdum ama mama vermedim simdi boylu poslu bir genc bence esinizden gizli vermeyin etik degil rizasini alin.bol cay icin acik.komposto turleri kuruyemis aslinda birazda irsi bu sanirim bakardim ark gogus ucundan sut akardi ben hic gormedim oyle birsry iki oglumdada ama hamd ikiside gayet iyi byudu rahat olun hee aglamasi zor ama gazdanda oluyor

Saatlerce gaz çıkarıyorum sabahtan akşama kadar uyumadı .Doktora da gittim biseyi yok dedi.
Benim oğlumunda gaz sancıları olduğu için sürekli mızmızdı ağlıyordu o yüzden dedim size de. Gaz sorunu kolay kolay bitmiyor maalesef çıkarsa da sancısı oluyor.
Sütünüzü artırmak için bol yeşillik tületebilrsiniz. Tahin, helva, dut kompostosu, protein ağırlıklı beslenmek bunlara dikkat edersiniz
Bir de gaz yapan gıdalardan uzak durmaya çalışın

Bebeğim yarın 3 aylık olacak sütüm yetmiyor mama da veriyorum ek olarak .doktor yeter sütün dedi bize .Eşimi de ikna etti yettigine dair ama çok ağlıyor hiç uyumak bilmiyor saatlerce biliyorum yetmedigini Zaten aşırı gazlı bı bebek. Eşimden gizli mama veriyorum resmen.Sutum nasıl artar kızlar ?Bir de önerdiğiniz doyurucu bı mama var mı? Mamadan sonra su da veriyor musunuz?
Gunde 5 6 kere bir bez dolusu idrar yapiyorsa sutunuz yetiyordur. Kilo alimi nasil bebisin? Fazla beslemek de gaz yapar

Niye eşten gizli? Annesiniz siz, yavrunuzun iyiliğinden başka ne isteyebilirsiniz ki?

Burada önemli olan kilo alımı. Yoksa başka türlü anlayamazsınız

bestlak damla bende işe yaradı. solgar brewer yeast kapsüller malt içerdiği için oksitosini arttırıyor. yulaf da yiyin kahvaltı da, o da prolaktini arttırıyor. bunlar dışında bol su ve moral. kilo alımı iyiyse sütünüz yetiyordur, ağlamasının başka sebepleri olabilir. sütüm az diye düşünmeyin, en çok bu düşünce azaltır. kendimden biliyorum. ne zamanki ek gıdaya geçtik sütüm arttı resmen rahatladığım için.

Merhaba. Bence mamayı kesin bol bol ten tene temas ve emzirme. Gaz için benim kızım da gazlıydı bitkisel damla kullanmıştım doktorun önerdiği. Uyumaması çok normal o aylarda uyutmak çok zor oluyor mama daha kolay uykuya geçiriyor tabiki bebekleri ama süt yetiyorsa mamayı vermek gereksiz olur. Doktor kg alımını az bulursa zaten mama takviyesi verir. Süt arttırmak için damlalar var onlardan kullanabilirsiniz. Bol bol su ve uyku en arttıranlar. Ebebek falan da satıyor anne çayları onlardan alabilrsiniz. Ben hergün kimyon çayı içiyordum gaz için o da etkili oluyor.

Back