Maydanoz sut azaltıcıdırBulgur pilavi, maydanoz
Süt için tavsiyesi olanlar buraya
Bende inanılmaz işe yaramıştı. Bebegim dogduktan bi sure sonra kuvezde kalmıştı ve ememedi. Annem maydonoz ye dedi sütün kesilmesin diye. Ben çok faydasini gördümMaydanoz sut azaltıcıdır
Bol bol su için günde 3 lt mesela. Üzüntü be stresten uzak kalmaya çalışın, fırsat buldukça dinlenmeye uyumaya çalışın. Komposto, dereotu, sütlü tatlılar, hurma, ısırganotu çayı, rezene çayı sütü arttırıcı gıdalardır. Bunun gibi sütü arttırıcı gıdalar tüketin ve tabiiki boool bol emzirin :)Süt için tavsiyesi olanlar buraya
Canm pomapa için bisey diyemem ama bulgur dereotu humana malt içefcegi bende cok ise yaradı dene ve lütfen pes etme senin sütün cok önemli emzir ve pes etme lütfen cabala meleğin içinKizlar bebegim 2 aylik mamayla besleniyor sutum vardi anne sutu sarili nedeniyle kestim 1 hafta malesef.. simdi elimle sksam yalnizca bir iki damla geliyor sut olmadigi icinde bebegim emmeyi reddediyor.. manuel pompalar ise yaramadi.. elektrikli pompa alsam ise yarar mi hangisinden almaliyim
E bebekte malt icecegi kalmadi o kadar ictim canimCanm pomapa için bisey diyemem ama bulgur dereotu humana malt içefcegi bende cok ise yaradı dene ve lütfen pes etme senin sütün cok önemli emzir ve pes etme lütfen cabala meleğin için
Süt için tavsiyesi olanlar buraya
Her şeye dikkat etmem lazim hamileyken 20 kilo aldim 10 u gitti 10 u hala benimle spinal sezeryan oldum bi de güzel göbişim var o gunden hatiraBol su iç bide dereotu ve helva süt yapıyormuş. Helvayı çok kaçırma ama :)
Canm benim kızımda bir hafta emmedi aventin pompasıyla sagdm hep dereotu ve humana iç bol bol inan bana olacak pes etme lütfen meleğin için cabalaE bebekte malt icecegi kalmadi o kadar ictim canimama gel gor ki bebis emmeyince gram artmadi 1 aydir mamayla besleniyor.. cok istiyorm emzirmek ama almiyor ac biraksam basiyo cigligi yine almiyor uykusunda denedim kusacakms gibi yapiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?