How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sütüm yok napmalıyım

Sakin olmalısın canım sutu arttıran tek şey sakinlik huzur su ve uyku gerisi sana kalmış

Acaba deme hic acaba bunu yiyince artacakmı endişe yapma yediklerinin ve içtiklerinin sutünü arttıracağına inan

Ben bir tabak bulgur pilavı yemiştım deliler gibi onun sütümü arttıracağına inanarak o gece yatak sırılsıklam olmuştu abartmıyorum ustüm basım yatagım süt olmuştu arkadasım tavuk gibi sabah aksam bulgur yedigi halde bir gram sütü artmadı çünkü o inanmadı anlatabiliyor muyum canım işin sırrı inanmak bol bol sütün olur inşallah

Cıplak ten teması bır numara
Sonra huzur ve uyku

Yıyeceklere gelırsek
Pırasa
Bulgur
Bol yesıllıklk salata
Tahın helvası
Rezene cayı
Yesıl sogan
Hurma
Incır
Dereotu
Mercımek corbası
Kısır
Komposto
Humana still tea
——
Mesela bır ogunde
Dereotlu cacık, bulgur pılavı, mercımek corbası, komposto, etlı bır yemek pesıne de tatlı olarak tahın helvası yıyın

Bu ogunden sonra süt dehset olur

Annem bana hurmalı kek yapardı oda dehset sut yapar

Bıde pırasa yedıgımde cok olurdu

Beyaz üzüm, tahin pekmez, et süt ve yumurta. Ama asil olay uyku, uyku, uyku ve su,su, su, su
Süt icin herseyi denemis biri olarak diyorum emzirme kampini arastirin googledan ve dedigim gibi bol bol su içip her firsatta uyuyun ve sürekli emzirin sakin cok yemek yeme gibi bi hataya düşmeyin.

Arkadaşım bir kere ben tarçınlı su yapmıştım tok tutuyor zayıflatıyor diye onu içtim gün boyunca bir baktım tişörtüm ıslanmış sütten o kadar dolmuş ilk defa
Sende dene istersen
Kavanoza tarçın köy göz kararı üzerine kaynar su ilininca iç

Süt için tavsiyesi olanlar buraya

Benim doktorunun tavsiye ettikleri : ayva konpostosu çok fazla süt yapar diğerleri o kadar etkili değil. Hindistan cevizi, dere otu, bulgur, kavrulmuş soğan yani yemek yaparken yağda ksvuruyoruz ya öyle yap biraz ekmekle ye gerçekten çok süt yapıyor. Malt içecekleri ve bol bol su. Ben bunları yapıyorum sütüm çok arttı. Özellikle bulgur ve kavrulmuş soğan mutlaka sık sık ye

Hepinizi çok teşekkürler çanların benim zaten ben su içmeden yaşayamam ama diğerlerini bilmiyordum denicem inşlh olur :KK36:

Ben de emziriyorum.sarı cekirdeksiz uzum inanılmaz sut yapıyor diyebilirim. Bi de stres yapma sutunun olacağına inan. Bol bol emzir. Bol su ic. Ve bi de dinlen. Süt stresi yorgunluğu sevmez.

Süt için tavsiyesi olanlar buraya
Bol bol su için günde 3 lt mesela. Üzüntü be stresten uzak kalmaya çalışın, fırsat buldukça dinlenmeye uyumaya çalışın. Komposto, dereotu, sütlü tatlılar, hurma, ısırganotu çayı, rezene çayı sütü arttırıcı gıdalardır. Bunun gibi sütü arttırıcı gıdalar tüketin ve tabiiki boool bol emzirin :)

Kizlar bebegim 2 aylik mamayla besleniyor sutum vardi anne sutu sarili nedeniyle kestim 1 hafta malesef:KK61:.. simdi elimle sksam yalnizca bir iki damla geliyor sut olmadigi icinde bebegim emmeyi reddediyor.. manuel pompalar ise yaramadi.. elektrikli pompa alsam ise yarar mi hangisinden almaliyim :110:

Kizlar bebegim 2 aylik mamayla besleniyor sutum vardi anne sutu sarili nedeniyle kestim 1 hafta malesef:KK61:.. simdi elimle sksam yalnizca bir iki damla geliyor sut olmadigi icinde bebegim emmeyi reddediyor.. manuel pompalar ise yaramadi.. elektrikli pompa alsam ise yarar mi hangisinden almaliyim :110:
Canm pomapa için bisey diyemem ama bulgur dereotu humana malt içefcegi bende cok ise yaradı dene ve lütfen pes etme senin sütün cok önemli emzir ve pes etme lütfen cabala meleğin için

Canm pomapa için bisey diyemem ama bulgur dereotu humana malt içefcegi bende cok ise yaradı dene ve lütfen pes etme senin sütün cok önemli emzir ve pes etme lütfen cabala meleğin için
E bebekte malt icecegi kalmadi o kadar ictim canim :KK50:ama gel gor ki bebis emmeyince gram artmadi o_O1 aydir mamayla besleniyor.. cok istiyorm emzirmek ama almiyor ac biraksam basiyo cigligi yine almiyor uykusunda denedim kusacakms gibi yapiyo..

Bol bol emzirmeye calisin cocugun agzi degdikce beyniniz sut salgilarinizi harekete gecirecektir. Ve malt icecekler icin ozellliklede armutlu malt

Bol su iç bide dereotu ve helva süt yapıyormuş. Helvayı çok kaçırma ama :)
Her şeye dikkat etmem lazim hamileyken 20 kilo aldim 10 u gitti 10 u hala benimle spinal sezeryan oldum bi de güzel göbişim var o gunden hatira:skandal:

E bebekte malt icecegi kalmadi o kadar ictim canim :KK50:ama gel gor ki bebis emmeyince gram artmadi o_O1 aydir mamayla besleniyor.. cok istiyorm emzirmek ama almiyor ac biraksam basiyo cigligi yine almiyor uykusunda denedim kusacakms gibi yapiyo..
Canm benim kızımda bir hafta emmedi aventin pompasıyla sagdm hep dereotu ve humana iç bol bol inan bana olacak pes etme lütfen meleğin için cabala

Back