How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sütüm yok napmalıyım

0453

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
29
8
38
Süt için tavsiyesi olanlar buraya

Dereotu tüketin faydasını göreceksiniz
Birde hoşaf iyi geliyor kayısı ozellikle

Pes etmeyin sürekli emzirin gelecektir İnşaAllah

Bol bol su iç. Sütü arttırıcı kesin olarak bilimsel bir şekilde kanıtlanmış olan tek şey su. Ben bol bol su ve ayran içiyordum

Daha sık emzirmelisin. Enmzirdikten sonra biraz da elinle sag onu da kasikla icir. emzirdikce beyne uyari gider sutun yetmedigine dair ve sut gittikce artar. Bir de bol su sivi al. Emzirmedigin zamanlarda da uyumaya uyuyamasan bile dinlenmeye calis. Rezene icebilirsin. Internette sut arttirici kaynar tarifi var ona bakabilirsin. Ama en onemlisi sk emzirmek.

Kesinlikle malt içeceği diyorum ve bol su!! Bende emziriyorum ve çok faydasini görüyorum. Gidin gelin su için çok aşırı susamayi beklemeyin. Ve rezene cayi yapio içine çay kaşigi ucuyla kimyon atin.

Emzirdiginizde de sicak bir kese omuzunuzdan asagi birakin gogsunuz isinsin sutunuz daha rahat akar

Malt iceceginde alkol var :) yok yaziyor amabelli bir miktari gecince yaziyolarmis maalesef

Dereotu
Tahin pekmez
Tahin helva
Bulgur
Yeşilova
Komposto
Bal kaymak
Dut
Bol bol ılık su
Rezene cayi

Bebegin ne kadarlik.. 3 4 ay arasi meme reddi ve bu yuzden sutte azalma oluyormus. Aman haaa.. Sutum az diye sartlandirma kendini. Mamayi aklinin ucindan bile gecirme. Helva ve bozayida dene. Ayrica humana ve doktorum onermisti galaktago diye bi damla..

Bol bol su. Süt artırıcı caylar (humana&lactabol) gunicinde mutlaka 1 saat uyku veya dinlenme.

hem emzırmeden sonra buyuk bır bardaak su muhakkak gun ıcınde en az 2.5 3 lıtre, dınlenme ve hep sutum var ve yetıyor dıye olumlu dusunme ben ne zmana sutum az yetmıyo dıye dusunsem azalırdı o yuzden hıc oyle dusunmemeye calısırdım. bebegınız yenıyse 1-3 aylık arası yanı kuru uzum kuru ıncır ve kayısıyla yapılan hosaf ılk ıkı ayında ınanılmaz faydasını gordum gece emzımeye kalktıgımda bıle bı kase ıcer oyle yatardım

bu arad< ben yurt dısında yasıyorum burda 3 gun hastanede yatmak mecburı dogumdan sonra o 3 gundede her sabah kahvaltıya kaşa dedıklerı yulaf+tarcın+seker+süt getırırlerdı annenın sutu gelsın dıye yulaf sevıyorsanız bu sekılde yıyebılırsınız bol tarcınlı ve ıstersenız meyve katarak guzel oluyordu tadı

Emzirme
Dinlenme
Bol su
Mutluluk
Yemelik bi durum değil en başta onu bil
Başka bişeye gerek olsa afrikada kadınlar emziremezdi zaten

Bebeğinizin başını okşayın.

Süt için tavsiyesi olanlar buraya
tahin helvası , soğan, bulgur pilavı , hurma, no stres , aman kucağıma alışmasın korkusu olmadan sürekli emzirmek ve uyku yani bebeklerle biraz zor ama her fırsatta dinlenmek lazım

Dereotu, badem, hurma , ayran , bol su , dinlenme, uyku ve bol bol emzirmeye çalışmak..

Stressiz bir ortam,bol su,rezene,süt artırıcı çaylar.Benim denediklerim bunlardı.Birde eğer baktınız gelmiyor bir sağlık kuruluşuna gidin ve bir kaç kez elektrikli süt sağma makinesi ile süt sağmaya çalışın.İlk başlarda çok canınız yanabilir ama inanın çok faydası oluyor.Bebeğin çene kasları zayıf olduğundan bazen hemen ve yoğun süt gelmesine engel olabiliyor.O yüzden pompalar emme refleksi yapıyor.Güle güle büyütün kuzunuzu

Burda okumustum elite natura lohusa serbeti baya sut yapiyormus sanirim sitelerinden bakarsankz nerde satildigina kolay gelsin bol sutunuz olshn insallah

Back