sana söyleyeceğim şey kurtarıcın olacak; yarım kilo bal-50 gr ısırgan otu tohumu...karıştır bir kapta ve aklına geldikçe bir tatlı kaşığı ye...üzerine de bir bardak su...ilk kızım 2 ay emdi,bırakırsa bıraksın dedim uğraşmadım(cahillik)sonra çok hastalandı ve ben çok pişman oldum...2.kızımda 100 kilo da olsam emziricem dedim biri söylemiş bu reçeteyi eşime Allah razı olsun,uyguladık hemen..1,5 sene emzirdim,8 tane birden diş çıkarınca hiç birşey yemedi ve emmeyi de öyle bıraktı
doktorumuza söyledik o da bizden sonraki hastalarına hep tavsiye etmiş,hepsi teşekkür etmişler bize...
herşeyden önce moralini bozma canım,doğum sonrası yaşadıklarımı anlatsam;senin ölünceye kadar sütün gelmemeliydi dersin( ama isteyince Allah yardım ediyor..belki gribe bağlı bir azalma söz konusudur...emzirmek dünyanın en güzel şeyi,öpüyorum minik meleğini...
aynı şeyi ben de yaşadım inan bana geçici bir durum. üstelik benim süt artırmam lazım çünkü çalışıyorum.iki kez gitti sütüm, sağdığımda biberonun dibini bile kaplamıyordu.her ikisinde de regl oldum. regl öncesi prolaktin azaldığı içinmiş, sonra normale döndüm. yeter ki bu aşamada diren, vazgeçme.birkaç gün içinde senin de düzelecektir. yukarıda bir arkadaş da yazmış,ısırgan tohumu ve bal karışımı harika.bende de çok işe yaradı o.yalnız biz tohumları öğüterek kullandık aktarın tavsiyesiyle.moralini bozma,geri gelecek sütün inan.
Benim de sut problemim var. Bebegim doymuyor sutum cok az. Bu bal-isirgan tohumu karisimi ise yaradi mi? Ise yaradiysa bende hemen gidecegim aktara.
canım humananın still tea die bir çayı var ondan al eczaneden, ısırgan otu çayı iç rezene iç ballı süt iç kahvaltını iyi yap ve bildiğimiz marketlerde satılan tahin helvalarından bolca ye. bulgur pilavı ve soğan harika süt getiriyo bunların hepsini dene derim. suyuda bol iç lütfen
annelik ne kadar kutsal bende deneyeceğim bunları kuzularımıza canlarımız feda :)
aynen canım yaa kuzularımıza canımız feda.onlar için herşeyi yaparım .ciğerden nefret ederdim sırf sütümden onada geçer faydası olur diye dün yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?