• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm yetmiyor.

seer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
4
0
36
İstanbul
merhaba herkese ne yesem sütüm bir türlü artmıyor sizce ne yapmalıyım.
tahin pekmez helva litrelerce su yada rezene hepsini denedim ama sütümde bir artış yok ve sütüm yetmediği için mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum üstelik bebeğim daha 36 günlük.
lütfen yorumlarınızı bekliyorum

canım ben humana still tea cayını içiyorum ve sürekli hurma yiyorum..birde bulgur,soğan,dereotu tüket bol bol...

ben aktardan rezene tohumu aldım ve çok ii geldi.. bir dene istersen , sabah akşam 1 fincan demledim içtim

merhaba herkese ne yesem sütüm bir türlü artmıyor sizce ne yapmalıyım.
tahin pekmez helva litrelerce su yada rezene hepsini denedim ama sütümde bir artış yok ve sütüm yetmediği için mama takviyesi yapmak zorunda kalıyorum üstelik bebeğim daha 36 günlük.
lütfen yorumlarınızı bekliyorum

canım kesin çözüm humana still tee..gerçekten ciddi anlamda süt artırıyo benimde çok azdı sütüm çok faydasını gördüm..günde 4 yada 5 bardak falan içiyorum..helvaymış pekmezmiş hikaye kilo aldırır üstelik ne gerek..lütfen dene günde en az 3 lt su ve humana..humanayı içince çok susuyorum ben yani zorla içmiyorum suyu bazen 3 lt yi geçiyorum..denersen cvp yazarmısın merak ediyorum sadece banamı yarıyo

canım benim oğlumada ilk günlerde sütüm yetmiyordu mama vermeyi düşünmüştüm ama annem müdahale etti :) milupa stel ti çayı aldı bana süt arttırıyormuş gayet memnun kaldım dene bir istersen canım

Bana hiçbir besin fayda etmedi humana çay da dahil. Sütü artırmanın tek yolu sürekli emzirmek, günde en az 10 kez.

sütünü sağmayı denedinmi bence sütünü bebeğini emzirdikten sağ böylece beyine daha çok üret mesajı gidecek ve sütün artacaktır.yada tamamiyle sütünü sağarak ver.hem o zman ne kadar verdiğini ve yetip yetmediğini anlarsın.bide kesinle sütüm yetmiyo diye düşünme ozaman gerçekten yetmez benim sütüm bol diye düşün:)benim sütüm doğumdan bir hafta sonra geldi oda damla damla ama ben durmadan sağarak bebeğime sütümü verdim.hatta gereğinden fazlasını sağdım.şimdi 50 günlük oldu ve ancak gerçekten emzirmeye geçebildim:)umarım mamayı bırakırsın morelini yüksek tut o zaman mutlaka sütün artar.inan ben çok çektim.ilk bir haftadan sonra mamayı hiçvermedim.allah yardımcın olsun inşallah mamayı bizim gibi çöpe yollarsınız:)sütün yemeyle içmeyle bi alakası yok.ben bazen süt sağmaktan yemeğe fırsat bulamadım ama yinede süt bollaştı...

Son düzenleme:
Back