Bebek Beslenmesi Sütüm yetmiyor yetmiyor yetmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
öncelılkle canını sıkma,rahat ol,bende senle aynı durumdaydım.kendıne guven.3-4 gun kendını kampa al.sık sık emzır ac kalıyo dıye dusunme nasılsa mama takvıye edeceksın.er yada gec doyacak ıkıncısı her emzırmeden sonra 5 dak.goguslerın bos olsada sag 10 k ez emrıyorsan 10 kez sağ,gecelerı yatmadan yada sabah ac karna 1 tane vıtamalt veya promalt ıç.gunde 4 defe 4 kupa naturpy mılk tea sut cayı ıc caydan once 1 buyuk bardak su ıc mutlaka,sabah aksam bunlarla beraber bı tutam dere otu ye yemeklerle.sonuc ben mamayı bıraktım.bebgımın kılo alımı sımdılık ıyı sutumde cok sukur yetıyor artık,bunları uygularsan faydasını gorecegını umuyorum.ama bunların hepsını kendıne guvenerek yap.benım bebegım.2 aylık 1 aylıkken dogum kılosunun 300 gr altındaydı.o kadar kı durum vahımdı benımde arastırmadıgım sıte blog kalmadı senı cok ıyı anlıyorum.umarım yardımcı olabılmısımdır...

Canım çok açıklayıcı şeyler yazmışsın.Uzun zamandır foruma uğrayamıyordum.Malt içecekleri kullanıyorum.günde 3 kez pekmez,en az 3 kez humana still tea,bol su.Ama şuna kesinlikle katılıyorum stres sütü çok etkiliyor.Ama bazende elimde değil.Hamileliğimden beri hep stresli geçiyor günlerim.Ama çok şükür şu an 100 ml sağınca çıkıyor sütüm.Elektrikli pompa aldım.Onunla sağıyorum.Yetmeyincede mama takviyesi yapıyoruz.Buna şükür.Hepinize teşekkür ederim.

Back