kızlar önce sakin olun, ilk bebeğimde ben de aynıydım sürekli kilo takibi yaptım azcık emmese ya da azcık kussa aç kaldı sanardım. Ama işin aslı öyle değil. Sağdığınız sütle emdiği süt miktarı aynı değil sağılan süt daha az gelir. Mamayı sevmemiş olabilir. Ben de başta biraz verip kestim, tam da bu aylarda tekrar veriym istedim asla kabul etmedi. Üstteki arkadaşa cevabım belki gazı vardır, emerken de huzursuz kıvranıyor mu? Kesinlikle emsin diye zorlamayın ters tepiyor. Açlıktan ölmez sonuçta, aç hissetse her türlü emer , demek ki bir sıkıntısı var, diş olabilir, gaz olabilir ya da artık bebek emdikçe süt ineceği için başta inmemesine sinirleniyor olabilir. Bunun için emme öncesi sıcak kompres, meme masajı çok etkili. Youtubedan bakabilirsiniz. Ama her şeyden önce kendinize sütünüze güvenin. Bu aya kadar bir şekilde emmiş sonuçta, rahatlayın bol bol emzirmenize gerek yok bol bol ten teması yapın göğsünüz açık bi şekilde.
Konu sahibine cevabım ise doymadığından değil bu aylarda yalancı meme reddi olabiliyor. Şu gönderiye göz atmanızda fayda var bu aylarda bunların olması normal kabul ediliyor :