Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doymadığını nasıl anladınız?kızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
Gece yatmadan önce bir kase laktozsuz süt iki yemek kaşığı tahin 3 adet hurma 10 adet badem 3 kaşık yulaf ezmesi ni karıştırıp yiyin. Üstüne mutlaka 1 litre su için. Müthiş süt yapiyo. Sabahları da peynirli dereotu salatası yapın havucta rendeleyin içine. Gün içinde de mutlaka tohum rezeneyi ezip kaynatıp iki bardak için. Farkı goreceksiniz mutlaka 3 lt suyu ihmal etmeyin ama. Eczaneden Bestlak damla alabilirsiniz süt arttırıcı suya damlatıp iciliyo. O da harika. ..kızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
Yoğurt yedirebilirsiniz 5 aylık olmuş artıkkızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
İşe stres yapmamakla başlayın. Üzülürseniz olan sütünüzü de azaltabilirsiniz. Kilo alımı ne durumda ve günde yeteri kadar kakasını yapıyor mu? Dr kontrolüne götürdüğünüzde gelişimi hakkında ne diyorlar doymadığını böyle anlayabilirsiniz anca. Onun haricinde artırmak için bol sıvı alacaksınız sütün kalitesi için de sağlıklı besleneceksiniz aslında bu kadar basit. Sütün artacağı varsa zaten artacaktır.kızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
Eğer bebeğin desteksiz oturup sen yemek yediği da ağzına bakıyor ve kaşığı kendi ağzına yönlendirip ağzını açıyorsa Yavaştan tadimlara başla doymadigini nasıl anladın . Tadimlara baslasan bile 3 gün kuralına göre 1. Gün çay k 2. Gün tatlı kaşığı 3. Gün yemek kaşığı şeklinde ilerlemelisin her gıdayı tadım yaparak Baslasan bile tadimlara 6. ayı bulur öğün olarak vermek gıdaları. Sen bol bol suyunu iç bol bol sık sık emzir . Eğer gene yetmedigini düşünüyorsan al bir mama ver . Sen daha iyi anlarsın bebeğinin doyup doymadigini.kızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
Ek gıdaya geçebilirsiniz ben şu an hippin +4 aylık için pirinç unu var organik onu da mamayla yapıyorum gece onu veriyorum gayet uzun uyuyor gündüzleri başladık tadimlara bir sıkıntı olmuyorkızlar bebeğim 5 aylık doymuyor sanırım ne yapmaliyim.
Hayır yapmıyorum memedeyken kendini geriye atıp ağlıyorHer emzirme sonrası sağım yapıyor musunuz ? Nereden anladınız doymadığını ..
Emrken kendini geriye atıyor ağlıyorDoymadığını nasıl anladınız?
Teşekür ederim canım deniyecegim mutlakaGece yatmadan önce bir kase laktozsuz süt iki yemek kaşığı tahin 3 adet hurma 10 adet badem 3 kaşık yulaf ezmesi ni karıştırıp yiyin. Üstüne mutlaka 1 litre su için. Müthiş süt yapiyo. Sabahları da peynirli dereotu salatası yapın havucta rendeleyin içine. Gün içinde de mutlaka tohum rezeneyi ezip kaynatıp iki bardak için. Farkı goreceksiniz mutlaka 3 lt suyu ihmal etmeyin ama. Eczaneden Bestlak damla alabilirsiniz süt arttırıcı suya damlatıp iciliyo. O da harika. ..
Her yolu deneyip en son bunlarla çocuğumu 8 ay doyasıya emzirdim. Deneyin mutlaka hanımlar... Bol sütler inşallah
Emzirirken yutkunma sesi gelmiyor mu boş cekse sizde anlarsınız.Emrken kendini geriye atıyor ağlıyor
çiş kaka yapıyor mu, kilosu artıyor mu? Geriye atıyor diye doymuyor denilemez. Etrafı keşfetmeye başladığı aylar, ses varsa ilgisini çeken şeyler varsa bakmak ister. Eskisi gibi sadece memede durmaz. Çenesi güçlü daha hızlı emer. Bebek aylık gelişimleriyle ilgili şeyler açıp oku. 18 yaşında mısın gerçekk
Bazen geliyo bazen gelmiyoEmzirirken yutkunma sesi gelmiyor mu boş cekse sizde anlarsınız.
Kaka yapiyo sürekli cisi de iyi ama agliyo sürekli memede durmiyo sık sık böyle olmuyor tabi arda sütüm kaynamiyo evet 18 yaşındayımçiş kaka yapıyor mu, kilosu artıyor mu? Geriye atıyor diye doymuyor denilemez. Etrafı keşfetmeye başladığı aylar, ses varsa ilgisini çeken şeyler varsa bakmak ister. Eskisi gibi sadece memede durmaz. Çenesi güçlü daha hızlı emer. Bebek aylık gelişimleriyle ilgili şeyler açıp oku. 18 yaşında mısın gerçekten?