merhaba kızlar 25 günlük bir kızım var.son 1 haftadır sürekli ağlıyor.gazproblemi vardı doktorumuz damla verdi o sorunu biraz atlattık.ama ağlaması hiç durmuyor.sussun die sürekli emziriyorum.ama bu seferde cok sık oldugu için sütüm toplanmıyormus gibi geliyor.dr pzt gunu tartı kontrolu yapacak belkı mama verecek.cok uzuluyorum.mamaya baslatmak hıc ıstemıyorum.ama agladıgı ıcınde doymuyor gıbı bır ıhtımalde gelıyor aklıma.bı akıl verın nolur
merhaba kızlar 25 günlük bir kızım var.son 1 haftadır sürekli ağlıyor.gazproblemi vardı doktorumuz damla verdi o sorunu biraz atlattık.ama ağlaması hiç durmuyor.sussun die sürekli emziriyorum.ama bu seferde cok sık oldugu için sütüm toplanmıyormus gibi geliyor.dr pzt gunu tartı kontrolu yapacak belkı mama verecek.cok uzuluyorum.mamaya baslatmak hıc ıstemıyorum.ama agladıgı ıcınde doymuyor gıbı bır ıhtımalde gelıyor aklıma.bı akıl verın nolur
Canim tarti da belli olur haftalik en az 150gr almali...pes etme emzir devamli benim oglum gogsum yarasi yuzunden 60gr almisti...pes etmedim devamli emzirdim rutini yakaladik ALLAH a sukur
Bazı bebeklerıin gazlı dönemleri sıkıntılı olabiliyor. Farklı bir damla deneyebilirsiniz. Ayrıca sürekli emziriyorum demişsiniz ya eğer göğsünüz tam dolmamışsa bebeğinizin boş göğsü sürekli emmesi gazını artırabilir, çünkü süt yerine hava yutma durumu söz konusu.