sütüm yetiyor mu?

devit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
142
2
42
bebeğim 4 aylık bu dönem sürekli emmekistiyor.önceden uyuyodu 2 saat falan şimdi uykuları azaldı aklıma gelen ilk şey sütüm yetmiyormu? bu konuda tecrübeli olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum

yerimsenibenhayatım göğüslerin süt doluysa yetiyordur bu ayda çocuklar sürekli emmek ister zaten

devit'cim günde 7-8 defa çişini yapıyosa,düzenli kilo alıyosa(bildiğim kadarıyla ayda ortalama600gr)ve huzursuz değilse sütün yetiyordur.bol sıvı tüket bi sorun olmaz.güle güle büyüt bebeğini

minta cım ilgine teşekkürler.haklısın galiba ama anne yüreği işte kilo alımı normal ama o tedirgin olunca bende oluyorum ve akılıma gelmeyen kalmıyor.annelik birazda şüpecilik galiba

Bebegin Bezini Yeterince Islatiyosaa.kilosu Artiyor Boyuda Uzuyorsa Sutun Yeterli Demektir

canım bende sütümün yettiğini sanıyordum sürekli ağlıyodu çok huzursuzdu evet bezinide fazla doldurmuyodu ikigün önce gittim mama aldım tadını pek beğenmedi bende içine bitane bebe bisküvisi eziyorum çok beğendi iki gündür çok rahatladı buarada benim bebeğim 4.5 aylık

ilgine teşekkür ederim,peki hangi mamadan aldın?

Bebegin Bezini Yeterince Islatiyosaa.kilosu Artiyor Boyuda Uzuyorsa Sutun Yeterli Demektir

ama sürekli huzursuz ve eskisi kadar uyumuyor yani bu ay doktor kontrolünde belli olur ilgine teşekkürler

slm kızlar.süt yapıcı yiyecekler tarifler varsa gönderin lütfen

ilgine teşekkür ederim,peki hangi mamadan aldın?

canım milupa aptamil2 bugün bide daninonun kayısılı yoğurdunu verdim onuda yedi tabi arada anne sütü veriyorum hemde göğüslerimin dolduğunu hissettim ağlaması kesildi hatta vicdan azabı çekiyorum aç bıraktığım günler için sende dene istersen:çok üzgünüm:

bebeğim 4 aylık bu dönem sürekli emmekistiyor.önceden uyuyodu 2 saat falan şimdi uykuları azaldı aklıma gelen ilk şey sütüm yetmiyormu? bu konuda tecrübeli olanlar tavsiyelerinizi bekliyorum

selamlar yeniden buırdayım.ne güzel

canım benimde bebeğim öyle 4.ayın içinde uykuları azaldı ağlamaları çoğaldı göğsümde uzun kalıyordu 1 saati aşıyordu yorulup bıraktırıyordum parmağını emiyordu denemek için mama yaptım içti. dr sordum oda doymuyor dedi takviye yaptık uykuları düzeldi bende kendime bakınca sütüm yeniden çoğaldı.sıkma canını dr söle takviye olarak mama vermeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…