• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sütüm yeterli mi?

benim oğlum şimdi 26 aylık ve doğduğunda saçma sapan şeyler yüzünden emzik vermedik.sonradanda kendi istemedi.aman yavrum memeye alıştırma,sakın kızım meme verme.şunu yapma bunu yapma diye diye çocuk meme isteemdi.bi yere gittiğimizde bas bas bağırdı meme diye.yalancı meme emmediği için beni emmek istedi ve çok zorluk çektim.ama şimdide ablamın kızına bakıyorum.o memesini ağzından hiç çıkarmıyo ve dişleri olduğu için ısırıp deliyo.delinincede avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyo.gece gündüz demeden gidip meme arıyolar:)))

benim bebeğim çok huysuz hiç uyumuyor 15 dk anca emzik olmasa halim harapdı çünkü o bi yarım saat oyalanmasını sağlıyor banada dediler emzik verme ayağında sallamaya alıştırma diye ama mecbur emziği gece rahatlık için verdim ayağımada alıştırdım çünkü ağlıyodu yazık kuzumu kucağımıza alarak sallayarak anca durduruyoduk bazıları var kucağa alıştırmayın aman emziğe alıştırmayın aman sallamaya aıştırmayın diyolar ama allah onlara benim bebeğim gibi bir bebek versinlerde yeterki sussun diye herşeye alıştırırlar sessiz çocuk büyütmekte ne var emzir altını değiştir uyusun ona alıştırma buna alıştırma ya kızlar sormayın çok dertliyimde ondan bu kadar çok yazıyorum :)

benim de kızım çok ağlak
o ağladıkça millet açtır diyor emziriyorum sürekli
sütüm de var çok şükür
millet kesin yetmiyo diyor ben de boşa aktığını sütümün yeteceğini söyleyince bu sefer de
demek ki sütün besleyici değil diyorlar
var mı böyle bişey
nerdeyse bütün gün emiyor ama hala ağlıyor sürekli
acaba sütüm beslemiyor olabilir mi kızımı
bu arada kızım 2.5 aylık
3200 doğdu şuan 5 kiloya yakın

Back