10 kasım da 3640 gr bi kızım oldu normalde 28 kasımda doğması gerekirken nerdeyse 1 ay önce doğdu.çok güzel emiyor ama saatlerce meme de olmak istiyor ve süt azalınca avazı çıktığınca ağlıyor ve emdikten sonra hiç uyumuyor. mecbur bir kaç ölçek mama veriyorum mışıl mışıl uyuyor ama ben harap oluyorum neden böyle yaptığı konuşunda hiç bir bilgim yok.süt arttıracak çok şey içiyorum.şuanda tam 15 günlük benimle aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilrimi? şimdiden çok teşkkürler
aynısını benim kızımda yapıyo durmadan emmek istio bi gün o kadar çok emdiki sütüm yetmedi artık baktım damla süt gelmio ama bizimki hala emio emzik almıyo ama memeyi emio kilosu yerinde mama vermene gerek yok dedi doktor ben emzik olmaktan sıkıldım ama o aralıksız emmek istemekten sıkılmadı((
benimde kızım 3 aylık dünden beri elini emiyo acaba açmı kalıyo diye bende kara kara düşünüyorum
yok bence aç değilde oyalancak bişeyler arıyo arkadaşımında bebişi 3 aydan sonra elini emmeye başladı emzik almayanlar elini emiyor
umarım öyledir bide reflüsü var mamada veremiyorum hiç etrafınızda varmı reflüsü olan bebek
ben emzik verdim aldı ama aç olduğu zaman onuda almıyo alıyo bakıyoki süt yok hemen ağlamaya başlıyor ama bugün karar verdim mama vermicem çünkü şunu farkettim sütüm olsa bile mamaya alışıyo hazır emmek zoruna gidiyo onun için mamaya alışmasın diye vermicem doyduğu kadar kilo artışı iyi offff anne olmak çok zor
emzik aldığı için ne kadar şanslı olduğunu tahmin bile edemzsnn 9tane farklı emzik adım hiçbirini emmedi midesi bulanıyo gibi öğürüyo ağzına soktuğum gibi bunun yerine her dk beni emmek istiyo bu sferde fazla gelio durmadan kusuyo napıcağımı şaşırmış vaziyetteym 10. emziği alsamemermi acaba die düşünüyorum kara kara50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?