- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Face de emzirme akademisi ne yazın mutlaka yardımcımoluyorlarKızlar herkese iyi akşamlar.
Kızım 1 yaşında ve geçen hafta sağ memeyi emmemeye başladı. Tadına baktım, bildiğimiz tuz
(Aynısı ablası 1,5 yaşındayken olmuştu. Ama zaten keseceğim diye önemsememiştim)
Sağdım sağdım düzelmedi. Neyse tek memeyle idare etsin artık diye düşünürken diğerini de emmemeye başladı.
Bunun bir çaresi var mı?
bana yardımcı olur musun?
Olmadığımı düşünüyorum, ben de pko var ve daha adetime 12 gün var.Acaba gebemisiniz tekrardan ? Tatlı yiyecekler tüketin derim
Bir haftadır sadece sol memeyi emiyordu. Sık da emer.Çok sık emzirmiyor musun veya hamile olabilir misin?
O zaman emzirmediğin için süt ekşimiş olabilir canım:)Bir haftadır sadece sol memeyi emiyordu. Sık da emer.
Bende pko var. O yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim hemen bakıyorumFace de emzirme akademisi ne yazın mutlaka yardımcımoluyorlar
Düzelir mi o zaman?O zaman emzirmediğin için süt ekşimiş olabilir canım:)
Sen sütü sıkıp boşalt ve sık sık emzirmeye çalış:)
Eminim çünkü emdikçe öğürüyordu. O yüzden baktım tadına zaten.Ben hiç duymadım şaşırdım kuzum ya sana öyle gelmediğine eminsin dimi?
Daha önce niye olmuştu peki?
Düzelir canım sürekli olmaz:)Düzelir mi o zaman?
Yarın gideceğim inşallah. Diğerinden de kesilmesin. Emmek istiyor, bir yudum emince yüzünü eksitiyor 5 dk sonra tekrar geliyorDüzelir canım sürekli olmaz:)
Ama yine kontrol et olmadı bir doktora görün:)
Sık boşalt sonra emzir bak bakalım aynı tepkiyi veriyor mu:)Dedikleri gibi tatlı bir şeyler ye:)Yarın gideceğim inşallah. Diğerinden de kesilmesin. Emmek istiyor, bir yudum emince yüzünü eksitiyor 5 dk sonra tekrar geliyor
Canım alakasız ama bişey sorcam pko yum demişsin ya tedaviyle mi hamile kaldın bende aynı sorun var daBir haftadır sadece sol memeyi emiyordu. Sık da emer.
Bende pko var. O yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum.
Normalde tatlıyı çok severim ve yerim ama kilo aldığım için yemiyordum.Sık boşalt sonra emzir bak bakalım aynı tepkiyi veriyor mu:)Dedikleri gibi tatlı bir şeyler ye:)
Ilk bebeğime 6 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kaldım. Ama 13. Haftada kalbi durdu. 3 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım. Herhangi bir şey yapmamıştım. Ikinci kızım da ise adet goremedigim için duphaston kullandım 3 ay. Bebek için değildi yani. 4. Ay sürpriz oldu bize.Canım alakasız ama bişey sorcam pko yum demişsin ya tedaviyle mi hamile kaldın bende aynı sorun var da
Büyük kızımda da olmuştu.İlk defa duydum sütün tuzlu oldugunu. Sık sık sağboşalt canım. Acaba son zamanlarda ilaç felan kullandın mı
Çok şaşırdım gerçektenBüyük kızımda da olmuştu.
Az önce yine sağdım ama hiç düzelme yok. Hasimato hastasiyim iki gün ilacımı içmedim acaba ondan mı oldu?.
Yaaa çok sağol. İlaçtan olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?