• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm tuzlu olmuş 😔

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.779
528
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Kızım 1 yaşında ve geçen hafta sağ memeyi emmemeye başladı. Tadına baktım, bildiğimiz tuz 😳😳
(Aynısı ablası 1,5 yaşındayken olmuştu. Ama zaten keseceğim diye önemsememiştim)
Sağdım sağdım düzelmedi. Neyse tek memeyle idare etsin artık diye düşünürken diğerini de emmemeye başladı.
Bunun bir çaresi var mı?
bana yardımcı olur musun?
😭😭😭😭😭

Kızlar herkese iyi akşamlar.
Kızım 1 yaşında ve geçen hafta sağ memeyi emmemeye başladı. Tadına baktım, bildiğimiz tuz 😳😳
(Aynısı ablası 1,5 yaşındayken olmuştu. Ama zaten keseceğim diye önemsememiştim)
Sağdım sağdım düzelmedi. Neyse tek memeyle idare etsin artık diye düşünürken diğerini de emmemeye başladı.
Bunun bir çaresi var mı?
bana yardımcı olur musun?
😭😭😭😭😭
Face de emzirme akademisi ne yazın mutlaka yardımcımoluyorlar

Bir haftadır sadece sol memeyi emiyordu. Sık da emer.
Bende pko var. O yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum.
O zaman emzirmediğin için süt ekşimiş olabilir canım:)
Sen sütü sıkıp boşalt ve sık sık emzirmeye çalış:)

Yarın gideceğim inşallah. Diğerinden de kesilmesin. Emmek istiyor, bir yudum emince yüzünü eksitiyor 5 dk sonra tekrar geliyor :olamaz:
Sık boşalt sonra emzir bak bakalım aynı tepkiyi veriyor mu:)Dedikleri gibi tatlı bir şeyler ye:)

Sık boşalt sonra emzir bak bakalım aynı tepkiyi veriyor mu:)Dedikleri gibi tatlı bir şeyler ye:)
Normalde tatlıyı çok severim ve yerim ama kilo aldığım için yemiyordum. 🤔
Denemek için yiyeyim. Inşallah düzelir. Çok teşekkür ederim ❤❤❤❤❤
Alakası olabileceği aklıma gelmezdi doğrusu

Canım alakasız ama bişey sorcam pko yum demişsin ya tedaviyle mi hamile kaldın bende aynı sorun var da
Ilk bebeğime 6 ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kaldım. Ama 13. Haftada kalbi durdu. 3 ay sonra büyük kızıma hamile kaldım. Herhangi bir şey yapmamıştım. Ikinci kızım da ise adet goremedigim için duphaston kullandım 3 ay. Bebek için değildi yani. 4. Ay sürpriz oldu bize. 😊😊

İlk defa duydum sütün tuzlu oldugunu. Sık sık sağboşalt canım. Acaba son zamanlarda ilaç felan kullandın mı
Büyük kızımda da olmuştu.
Az önce yine sağdım ama hiç düzelme yok. Hasimato hastasiyim iki gün ilacımı içmedim acaba ondan mı oldu?.😳😳😳
Yaaa çok sağol. İlaçtan olabilir..

Back