Hanımlar iyi geceler bebeğim 2 aylık biz hep mama ve anne sütü olarak ilerledik bu zamana kadar sütüm geliyodu da takı gögüs uçlarım yara olana kadar canım çok yanıyordu 2 mama verdiysem bir emziriyodum böyle böyle tek gögüsle kaldım sol tamamen bitti sagdan biraz biraz geliyodu fakat yine sık sık vermediğim için oda kesildi sanki çok az geliyo bitek ben miyim bilmiyorum acıya dayanamayıp emzirmekten vazgeçen benim gibilerde varmı merak ediyorum çok üzülüyorum bebeğime bakınca her gün ağlamaktan helak oldum artık emzirmek istiyorum fakat sütüm yok hala yaralardan iyileşmedi zaten emziren anneleri görünce kendimi kötü hissediyorum sorum şu ki allah rızası için bana yardım edin tekrar emzirmeye başlasam süt gelirmi çogalırmı tekrardan yoksa geçmi kaldım bilenler aynı durumu yaşayıp sütünü çogaltanlar yazabilirmi lütfen çok çaresizim hep hayalim emzirmek fakat basaramadım ilk oğlumuza böyle emzirememiştim yaralardan dolayı mama yla büyüüttüm fakat bunda bi umut olurmu diye denemeye değer mi sizce