merhaba. 1 ay önce erken doğumla bebeğim dünyaya geldi. 31 hafta 5 günlük olarak doğdu. bebeğimin sağlığı iyi çok şükür ama haftasını tamamlamak üzere küvezde. ben de lansinoh marka elektrikli süt sağma makinası ile sağım yaparak hastaneye götürüyorum hergün. günde 6 veya 7 kere sağım yapıyorum ve her sağımda iki göğüsten toplamda yaklaşık 30 ml ancak süt çıkıyor. normalde de beslenmesine dikkat eden biriyim. protein vs alımıma dikkat ediyorum. bol su içiyorum. süt yapan şeyleri yiyorum. bestlak damla kullanıyorum. promalt içiyorum ama süt miktarı artmıyor. bi seferde iki göğüsten sağımda bi 40 ml olsa bari. onu bile göremedim. internetten araştırmalarımda günde gelmesi gereken süt miktarı doğruysa eğer ben o değerleri sanırım bir haftada ancak görüyorum. hastanede emzirmek için kucağıma alınca emmesi masaj gibi geliyor. ama makine ile sağım işkence halini almaya başladı. bebeğim eve gelince sütüm artar mı dersiniz? benzer durumu yaşayanlar varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.