• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sütüm mü kesildi??? :(

myprecious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
58
0
86
İstanbul
Arkadaslar gecen hafta yılbasından 1 gun once sag gogsum agrıdı sanki sut dolmus gibiydi...hep onu verdim ama kitleler vardı acıyordu..ve sıtma tuttu hastalandım..herkes ya birsey umdun ya da strese girdin demişti ki bende o gece eşime sinirlenip aglamıstım...
neyse sutu pompayla bosaltıp atıyordum gogsum kızardı ve atesliydi...(niye doktora gitmedim bilmiyorum)cocuk doktoruna actık o da aksama kadar gecmezse gelin dedi...aksam da hafifledi ve sonra gecti ama o gun bugundur sag gogsume sut dolmuyor..bebegim duzenli emiyor ama sola doldugunu hissediyorum sag gogsum hep yumusak..sut olmazsa bebek emerken aglar dimi?benim kız aglamıyo emiyor ...annem yavas yavas cekilio olabilir dedi...
boyle bişey bilen var mı?cok uzuluyorum...:çok üzgünüm:

canım 3 gün önce banada aynısı oldu kitle gibi oldu kız emiyo süt yok emiyo süt yok sıcak havluyla bastırdım açıldı ama 3 gündür o göğüste süt çok az nenemin dediğine göre otlamaya giitti gelcek sters yapmaaaaaaa bekliyom bakıyım

walla canım benim iki göğsümde boş gibi ve 5 dakika emiyor kızım sadece ..ama doymasa ağlar diyorum demekki süt geliyor diyorum yetiyor diyorum..ama elldiğimde boş göğsüm..bilmiyorum normalmidir..3, ayı geçtik..5 dakika emiyor doyuyor.sizin bebişlerde öylemi acaba..sdonra veriyorum zorkluyorum kusacak gibi oluyor demekki doymuş diyorum bende..

Canim gecmis olsun ben yeni dogum yaptigim ilk hafta gogus ucum yara oldu sol gogsumu emzirirken cok canim yaniyodu annem biraz acisina dayan emzirmezssen sutun gogsunde birikmesi daha tehlikeli dedi emzirdim tabi gozyasi dokerek daha kotu oldu kanamaya basladi kizimin agzinin kenarinda kani gorunce korktum ve o gogsumu emzirmedim sagdim daha sonra yara iylesti ama sutu kesildi cok uzuldum sik sik emzir gelir dediler ozelliklede acken surekli emzirdim ve geldi oteki gogsum gibi sut doluyo endiselenme ama surekli emzir geliyo

Sen emzirmeye devam et canım o gelir mrk etme ve canını sıkma oldumu.süt strese gelmezmiş kuzucuğuna devamlı ver arkadaşım.

walla canım benim iki göğsümde boş gibi ve 5 dakika emiyor kızım sadece ..ama doymasa ağlar diyorum demekki süt geliyor diyorum yetiyor diyorum..ama elldiğimde boş göğsüm..bilmiyorum normalmidir..3, ayı geçtik..5 dakika emiyor doyuyor.sizin bebişlerde öylemi acaba..sdonra veriyorum zorkluyorum kusacak gibi oluyor demekki doymuş diyorum bende..
benimde bebişim 5 dk emiyor bırakıyor bazen 10 dk bazen yarım saat ama genelde 5 dk emiyor birde nefes almadan çok hızlı emiyor eğer dinlene dinlene emerse 10-15 dk oluyor sendede öylemi

Back