sütüm mü kesildi mastit mi ?

kuzeyimsi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
45
8
27
Merhaba anneler,
Sütüm önceden fışkırırdı sürekli kıyafet değiştirmek zorunda kalırdım sonra 2 günlük bir tatile çıktım göğüs pedi kullandım sütüm azaldı sonra arttırmak için çaylar içtim biraz arttı acaba süt kanallarım tıkanmış olabilir mi ?

Süt var sıkınca gelmiyor bebek emince geliyor tıkanmış gibi hissediyorum ağrı yok bebeğim eskisi gibi doymuyor ve uyumuyor kafası da yamuk her şeyi kafama takıyorum
Stres yapmayın. O yüzden de etkilenirsiniz. Memeniz dolu ve şiş haldeyse süt düğümlenmesi olmuştur belki. Ben sağarak kurtulmuştum.

Mastit olduğunu zaman göğsünüz de çok yüksel derecede ağrı şişlik acı olur kolunuzu bile kaldıramazsınız . Ben oldum düzelmek için ilaç içmek zorunda kaldım duramıyordum acıdan

Ben şehir dışına çıktım sağamadım düzgün bence o yüzden tıkandı bir şeyler oldu
Ama önce bebek emsin. Bazen bende de oluyor hele yüzüstü yatınca. O yüzden geceleri kalkıp sagiyordum bi süre az az. Ama bu aralar asla halim yok çünkü malum 4 ay atağı hala bitmedi 😪😪😪 stok sütüm yok o da üzülüyorum benim bebeisin de kafasi yamuk bu arada. Doğduğundan beri Ama dr lar bisey demedi bunla alakalı. Bizde neden diye sorgulamadik belki genetik sonra anne karnında kadasini bi yere yaşlanınca da oluyormuş.

Bizimde 3 ay 1 günlük uyutmuyor o kadar yoruyorki gece sızıp kalıyoruz birlikte kafası içinde belli dönemleri varmış geç kalınırsa tedavi olmuyormuş falan diyolar ağzı yüzü gözü diğer tarafa kayıyormuş off bir sürü bilgi kirliliği var

Şuan değil bebeği alıştırma bardağına alıştırcam diye sütü sağamıyorum çekiliyo gibi sütüm

X