Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt var sıkınca gelmiyor bebek emince geliyor tıkanmış gibi hissediyorum ağrı yok bebeğim eskisi gibi doymuyor ve uyumuyor kafası da yamuk her şeyi kafama takıyorumMastit olunca ağrı,şişlik vs oluyor. Yani bende öyle olmuştu.
Stres yapmayın. O yüzden de etkilenirsiniz. Memeniz dolu ve şiş haldeyse süt düğümlenmesi olmuştur belki. Ben sağarak kurtulmuştum.Süt var sıkınca gelmiyor bebek emince geliyor tıkanmış gibi hissediyorum ağrı yok bebeğim eskisi gibi doymuyor ve uyumuyor kafası da yamuk her şeyi kafama takıyorum
Ben şehir dışına çıktım sağamadım düzgün bence o yüzden tıkandı bir şeyler olduStres yapmayın. O yüzden de etkilenirsiniz. Memeniz dolu ve şiş haldeyse süt düğümlenmesi olmuştur belki. Ben sağarak kurtulmuştum.
Olabilir. Öyle olunca mecbur sağmak gerekiyor bebek onu çekemiyor çünküBen şehir dışına çıktım sağamadım düzgün bence o yüzden tıkandı bir şeyler oldu
Ama önce bebek emsin. Bazen bende de oluyor hele yüzüstü yatınca. O yüzden geceleri kalkıp sagiyordum bi süre az az. Ama bu aralar asla halim yok çünkü malum 4 ay atağı hala bitmedi stok sütüm yok o da üzülüyorum benim bebeisin de kafasi yamuk bu arada. Doğduğundan beri Ama dr lar bisey demedi bunla alakalı. Bizde neden diye sorgulamadik belki genetik sonra anne karnında kadasini bi yere yaşlanınca da oluyormuş.Ben şehir dışına çıktım sağamadım düzgün bence o yüzden tıkandı bir şeyler oldu
Bazen evetGöğüsleriniz şiş ve sert mi
Şu an öyle mi nastit mi oldum diye sordunuz ya onsan soruyorumBazen evet