Bebek Beslenmesi sütüm kesildi mi yoksa azaldı mı lütfen yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yenilik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
231
30
118
Bebeğim 3 aylık oldu mama takviyesiyle gittik şimdiye kadar düşük doğum ağırlıklıydı hastanede de kilo kaybetmemesi gerekiyordu.Zaten memede uyuyakalan nazlı bir bebek sağıp biberonla veriyordum sıklıkla...özellikle gece kalkıp mutlaka sütümü sağıyordum.Gece sağdığımda 90cc duruma göre 100 cc gelen sütüm üç dört gün önce yaşadığım stresten ve uykusuzluktan sonra 20cc 30cc gelmeye başladı. Şimdi benim sütüm kesilmiş mi oldu yoksa azalmış mı? Geri gelir mi zaten azdı kızıma yetmiyordu hepten giderse çok üzülürüm az da olsa anne sütü alması lazım

Canim bence azalmıştır su iç bol bol ve mümkünse dinlen uyku gibisi yok :(

Bebeğim 3 aylık oldu mama takviyesiyle gittik şimdiye kadar düşük doğum ağırlıklıydı hastanede de kilo kaybetmemesi gerekiyordu.Zaten memede uyuyakalan nazlı bir bebek sağıp biberonla veriyordum sıklıkla...özellikle gece kalkıp mutlaka sütümü sağıyordum.Gece sağdığımda 90cc duruma göre 100 cc gelen sütüm üç dört gün önce yaşadığım stresten ve uykusuzluktan sonra 20cc 30cc gelmeye başladı. Şimdi benim sütüm kesilmiş mi oldu yoksa azalmış mı? Geri gelir mi zaten azdı kızıma yetmiyordu hepten giderse çok üzülürüm az da olsa anne sütü alması lazım

canım sütün azalmıştır ama dikkat edersen artabilir.bol bol su iç.bunun yanında rezene çayı,aşure,boza,dereotu tüketebilirsin.inşallah biran önce sütün artar

benim bebegim de 4, 5 aya geliyor..bu ay 3 cm uzamisuz 470 gr almisiz benim de sutum az gelmeye baslsdi malesef. .ama 1 ay daha anne sutu verecez sonra zaten ise baslicam devam sutu..doktor 3 litre bazen 4 litre su ic dedi..ve eğer göğsünü sagiyorsan da 3 saatte bur sag ne kadar gelirse..cunku benim sol gogusum iyke ben sadce sag gigusumden besliyorum..insallah dayabsriz 6 aya kadar. .

bal gibi de gelir
önce buna inan beynini şartlandır, bu şart çünkü

benimm de yaşadığım sıkıntı ve strestten dolayı kesilmişti bir damla bile gelmemişti 2 hafta önce
o gün manyak gibi su içtim hiç durmadan ve direkt etki etti
miden şişene kadar çatlayana kadar su iç :)
tahin helvası çok süt yapıyor bende
bir de eczanelerde satılan humana still tea al, o da acayip arttırıyor

önce inan sonra işe koyul
süt gelmez diye bişey yok
düzenli olarak sağ bir de hiç atlama yani

dün doktorumuz bana dedi ki,"13 yaşındaki kız emzirsin ondan da gelir, hatta erkek bile düzenli emzirse ondan bile gelir" dedi :27:

istersen çogalir tabiki
dogum yapmayan kadinda bile geliyor hormonsal bi$ey ve beyin de bitiyor , çok istemen lazim
mama yi kessen iyi olur en azindan bi dene
çunku mama içtiginde seni emmiyor , seni emmedigi zaman sen daha az sut salgilmi$ oluyorsun
arz talep meselesi çocuk ne kdr çok emerse o kdr çok sut olur
sadece anne sutuyle gotmeyi dene ve kakasini takip et
aç kalirsa top top kaka yapar ..
bol sivi tuket ..

Back