Sütüm kesildi galiba napacağım nasıl arttırır geri getirebilirim lütfen yardım edin

o1sevgi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
4
1
6
26
Kızlar normalde sütüm vardı ta ki düne kadar bebeğim tüm gün hıysuzlşıp durdu bende vücudunda çıkan döküntü yüzünden herslde dedim doktora götürdük el ayak ağız hastalığı dedi ama şuan ağzında bişey yok dedi eve geldikten sonra tüm gece emzirmeye çalıştıkça ağladı yoğurt yedirmek istedim yemedi poğaça verdim yemedi ağzı ağrıyor galiba dedik babası elma verdi sabah yedi sonra bende inek sütü ısıtıp verdim ve sütümü sağmayı denedim ama pompaya 20 kerede bassam 1damla aktı napacağım

Kızlar normalde sütüm vardı ta ki düne kadar bebeğim tüm gün hıysuzlşıp durdu bende vücudunda çıkan döküntü yüzünden herslde dedim doktora götürdük el ayak ağız hastalığı dedi ama şuan ağzında bişey yok dedi eve geldikten sonra tüm gece emzirmeye çalıştıkça ağladı yoğurt yedirmek istedim yemedi poğaça verdim yemedi ağzı ağrıyor galiba dedik babası elma verdi sabah yedi sonra bende inek sütü ısıtıp verdim ve sütümü sağmayı denedim ama pompaya 20 kerede bassam 1damla aktı napacağım
Öncelikle stres yapma canım. Bu arada çok geçmiş olsun. Sütünü sağmaya ve süt yapacak ürünler tüketmeye dikkat et sıcak uygulama da süt akışını hızlandıracaktır

Öncelikle stres yapma canım. Bu arada çok geçmiş olsun. Sütünü sağmaya ve süt yapacak ürünler tüketmeye dikkat et sıcak uygulama da süt akışını hızlandıracaktır
Neden birden böyle oldu ki vardı sütüm bebeğim de duyuyordu. Ne yiyip içiyim mesela bide sıcak su torbası işe yarar mı

Neden birden böyle oldu ki vardı sütüm bebeğim de duyuyordu. Ne yiyip içiyim mesela bide sıcak su torbası işe yarar mı
İşe yarar canım. Bol bol yeşillik tüket bence süt yapacak bitki çayları var şuan aklıma gelmiyor ama bakaabilirsin canımm

İşe yarar canım. Bol bol yeşillik tüket bence süt yapacak bitki çayları var şuan aklıma gelmiyor ama bakaabilirsin canımm
Teşekkür ederim rezene içiyorum normalde tekrar bir araştırırım ama bilenden öğrenmek daha faydalı sağolun

Sut hemen kesilmez uzulmeyin elinizle sagmayi deneyin bir

Teşekkür ederim dün hiç uyumamıştım yemek de yiyemedim çocuk o ağlıyor sürekli diye muhtemelen o yüzden böyle bir şey oldu şu anda sütüm var galiba çünkü emmeye başladı teşekkür ediyorum herkese
Emdikce gelir sakin kaygilanma beni 10 saat emmedigi oldu hasta olunca emzirdim geldi geri humana cayi var onu icebilirsin

Eğer hiç sağım yapmıyorsanız sadece emziriyorsanız pompaya süt gelmeyebiliyor. Ben işe başlamadan önce 1 hafta sağım yaptım sütüm anca 1 hafta sonra pompaya geldi. Ama sütüm olduğuna emindim, bebeğim mama hiç kullanmıyor ve ek gıda doğru düzgün almıyordu azıcık tadın yapıyordu. Sadece süt içiyordu yani kilosu gelişimi iyiydi ama pompa çekmiyordu. Hastane tipi de kiralamıştım üstelik. Memelerin pompanın çekim şekline bi alışması gerekiyor. Normalde emen bebekse pompaya gelmemiş olabilir sağıma devam edin

Back