- 10 Eylül 2018
- 304
- 368
- Konu Sahibi AudreyPoppins
Merhaba, iki gün enfeksiyon hastalık sebebiyle hastanede yattım geldiğimde sütüm çok çok azdı şimdi ise hiç yok gibi. Bebeğim 4 aylık çoklu alerjisi var bu süreçte eşim mecburi olarak sma nın mamasından almış, tabii kaka takibi falan yapmamış eve gelip baktığımda kakasında kan vardı. Öğrendim ki mamaların da alerjikleri varmış. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Hangi marka mamayı öneriyorsunuz ? Tam isim verebilir misiniz? Ankarada nerede bulabilirim? Eczana medikal ismi verebilir misiniz? Çok acil yardımcı olandan Allah razı olsunn, çok teşekkürler
GÜNCELLEME
Yanıt veren herkese çok teşekkür ediyorum, emzirmeyi çok seviyorum. Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. Bir haftaya yakın manuel sağa sağa cok az geliyordu. Şimdi sağmıyorum ama epeyce dolduğunu görüyorum. Her emzirmede çift göğüs veriyorum. Olsun. Günde bir mama yatarken dedi doktorumuz şimdi öyle yapıyorum. Çok zor bir dönemdi insan hastalığıyla mı boğuşsun bebeğine mi üzülsün….. Allah tüm anneleri evlatlarının başından eksik etmesin. Yanıt veren destek olan uzun uzun yazan herkese çok teşekkür ediyorum
GÜNCELLEME
Yanıt veren herkese çok teşekkür ediyorum, emzirmeyi çok seviyorum. Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın. Bir haftaya yakın manuel sağa sağa cok az geliyordu. Şimdi sağmıyorum ama epeyce dolduğunu görüyorum. Her emzirmede çift göğüs veriyorum. Olsun. Günde bir mama yatarken dedi doktorumuz şimdi öyle yapıyorum. Çok zor bir dönemdi insan hastalığıyla mı boğuşsun bebeğine mi üzülsün….. Allah tüm anneleri evlatlarının başından eksik etmesin. Yanıt veren destek olan uzun uzun yazan herkese çok teşekkür ediyorum
Son düzenleme: