sütüm geliyormu

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
merhasbalar bebeğim emmeye başladığında lık lık sesler geliyor 10 dk sonra bu ses gidiyor. acaba sütüm sadece 10 dkmı geliyor böyle bişey olabilir mi?

aynı sey bendede oluyor. memeyi cıkarıp sıkıyorum süt geliyor ama daha az. belki basta cok geliyodur diye düşünüyorum.

merhasbalar bebeğim emmeye başladığında lık lık sesler geliyor 10 dk sonra bu ses gidiyor. acaba sütüm sadece 10 dkmı geliyor böyle bişey olabilir mi?

canım benm süt geliyodur ama 10 dk da bir meme değiştir ve hep emzirmeye başlarken en son verdiğin memeyi vermeye çalış böylece sütünde artar ve lık lık sesi de gelir... bol sütlü günlerr

canım sağlıklı bi bebek memyi 5 ila 10 dk arasında boşaltır zaten lık lık sesinin kesilmesi normal yani.

yanlış anlamış olabilirmisiniz bu konuyla ilgili..süt kalitesini kaybetmez ilk verdiğin memeyi verirsen o daha dolu olur ve cocuk daha çok doyar.ama 15 dakika bir göğsünü emzirmeni tavsiye ederim çünkü ilk gelen süt sudur bebeği doyurmaz ama son gelen süt vitaminli süttür asıl besleyici süttür. bebeği son süt doyurur.bebek 10 dakika emiyorsa ve uykuya dalıyorsa sonraki dakikaları sağıp cocuk uyandığında o sütü verirsen doymuş olur.eğer sütün az geliyorsa anne sütü arttırıcı kullan muhakkak inanılmaz etkili..ben Milkplus bitkisel içecek kullandım sütüm inanılmaz arttı ve sütüm kesilmişti..arkadaşımada tavsiye ettim oda kullandı işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…