canım bence senn sorunun kesin gaz sancısı bak kesin diyorum çünkü bebek emer emer genede ağlar çünkü sıkıntısı vardır ve emerek rahatlamak ister bence sen kesin ona bi emzik alıştır yada sab simplex diye bi damla var ondan al benm bebeğimde öyleydi bence anne sütünden başka bişey verme çünkü fışkırıyomuş baksana yetmemsi imkansız kesin gaz sorunu bu kesin ayaklarını karnına hafif bastır gazını çıkarmasına yardım et senn sütün yaterli canım mamayı kesin olarak kes hemen hemde.
benim de aynı..süt fışkırıyor ama kızım doymak bilmiyor. sağdığımda en fazla 40-50cc çıkıyor bende de
kilosu normal olduğu için de doktor mama verme diyor. ama o ağladıkça acaba aç mı diye kendimi yiyip duruyorum
bizimki gazdan dolayı sanırım
ama dediğin gibi sütün akması acaba sütün fazla olduğunu göstermez mi ben de onu merak ediyorum
bıktım artık sütlü kıyafetlerden, her taraf ıslak uyanmaktan
göğüs pedi falan yetişmiyo
diyorum acaba bu süt boşa akıyo da yavrucuğuma yeterince kalmıyor mu
memeyi kendi bırakana kadar bekle sonra gazını çıkar ikinci memeyi emzir gözlemle
ne kadar çok emerse o kadar süt olur unutma eğer yine de ağlıyor mu bi bak
kilo alımı normalse sütün kesinlikle yetiyordur ağlaması cazgırlıktandır :))
yok kilo alımı yetersizse mecbur vericeksin çocuk doymuyordur o zaman
Kilo alımı normal ama mama almasına rağmen, yani mama almasa düşük olcak, hatta aldığı mamaya göre düşük bile. Mama bile kilo pek kilo aldırmamış bebişe Doktor sütümün miktarında değil besleyiciliğinde sorun var dedi. Ben de sütümün kalitesi artsın diye, balık yağı b vitamini içicem bakalım inşallah işe yarar.
canım bence senn sorunun kesin gaz sancısı bak kesin diyorum çünkü bebek emer emer genede ağlar çünkü sıkıntısı vardır ve emerek rahatlamak ister bence sen kesin ona bi emzik alıştır yada sab simplex diye bi damla var ondan al benm bebeğimde öyleydi bence anne sütünden başka bişey verme çünkü fışkırıyomuş baksana yetmemsi imkansız kesin gaz sorunu bu kesin ayaklarını karnına hafif bastır gazını çıkarmasına yardım et senn sütün yaterli canım mamayı kesin olarak kes hemen hemde.
Ya bu son gittigim doktor, sagmsk iyi degil sagma biriksin, sagmak iyi degil dedi ya:$ haftaya bebisin kontroluna kadar sagmiycam deniycem ama inssllsh o arada sutum azalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?